Zwembad van het jaar 2023

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Elk jaar krijgt het mooiste zwembad een prijs. Dit jaarlijks fenomeen heet de ‘zwembad van het jaar’ verkiezing. Een onafhankelijke jury beoordeelt de ingezonden zwembaden op kwaliteit, diversiteit, prijs, hygiëne, vriendelijkheid van het personeel en natuurlijk hoe de sfeer is het in het zwembad. Ook dit jaar is er weer een winnaar bekend geworden!

Waargaanwezwemmen Video tip
TIP: Bekijk de video van de winnaar!

 

Center Parcs scoort altijd goed in deze verkiezing. Door de ruime opzetting, heerlijk klimaat en het vriendelijke personeel staan ze jaarlijks in de top 5. Soms zelfs met meerdere zwembaden. Het Aqua Mundo van de vakantieparken valt ook dit jaar weer in de prijzen.

Bekijk het mooiste zwembad van 2021 >>

Zwembad van het jaar 2023

De jury beoordeelt de zwembaden in verschillende categorieën. In de categorie ‘vakantieparken met zwembad’ is Center Parcs Het Heijderbos de winnaar met een score van 9,5. Dit is uitzonderlijk hoog en daarom ook de grote winnaar!

Bekijk alle foto’s van het mooiste zwembad van 2021 >>

Niet alleen viel Aqua Mundo Het Heijderbos in de prijzen. Ook andere vakantieparken zijn in de prijzen gevallen. In de andere categorieën was met enige regelmaat de naam Center Parcs terug te zien. Iets om zeker trots op te zijn.

Overige categorieën zwembaden van het jaar:

– Aqua Mundo De Huttenheugte (cijfer: 9,1)
– Aqua Mundo De Eemhof (cijfer: 8,9)
– Aqua Mundo De Kempervennen (cijfer: 8,9)
– Aqua Mundo Het Meerdal (cijfer: 8,8)