Subtropische zwembaden Friesland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Subtropische zwembaden Friesland

In de provincie Friesland zijn een paar subtropische zwembaden te vinden. Deze subtropische zwembaden heten Swimfun en de Blauwe Golf. Wat dit voor een subtropische zwembaden zijn, lees je verderop. Als je een subtropisch zwembad wilt bezoeken, is het goed om te weten wat een subtropisch zwembad nou eigenlijk is. Een subtropisch zwembad, is een zwembad waarbij doorgaans het watertemperatuur warmer is dan in een normaal zwembad. Ook is de luchttemperatuur warmer dan bij een normaal zwembad.

De mooiste subtropische zwembaden in Friesland en omgeving:
De Huttenheugte

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Parc Sandur

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

  • 3 sterren
  • Provincie Noord Holland
  • Adres:
    Vondellaan 60
    2041 BE Zandvoort
  • Meer informatie >>
Bekijk alle subtropische zwembaden >>

 

Subtropische zwembaden in Friesland

Daarnaast is het goed om te weten dat een subtropisch zwembad als het ware een andere benaming is voor een uitgebreid recreatief zwembad. Als je naar een subtropisch zwemparadijs gaat, is het vaak niet mogelijk om gewoon baantjes te trekken.

Je kunt er rekening mee houden dat er geen wedstrijdbaden zijn, maar recreatie zwembaden waar het onder andere mogelijk is om van diverse waterglijbanen af te gaan, spanning en sensatie te zoeken bij de wildwaterbanen, ontspannen in de whirlpools en er is vaak ook een mogelijkheid tot snorkelen.

Daarnaast kun je bij subtropische zwembaden vaak ook een zwembad vinden met een golfgenerator of een zwembad met andere attracties. Meer over de subtropische zwembaden in de provincie Friesland, lees je hieronder.

Subtropisch zwembad Friesland

Subtropisch zwembad Friesland, Swimfun in Joure

Bij het subtropische zwembad Swimfun in Joure kun je een spetterend dagje uit beleven. Voor jong en oud is er ontzettend veel te doen. Je kunt een avontuur beleven in de wildwaterbaan, die door de jungle en langs watervallen en grotten kronkelt. Ook zijn er diverse spannende glijbanen te vinden waar je vanaf kunt roetsjen en kun je naar het golfslagbad. De glijbanen zijn erg variërend. Zo heb je een ovale glijbaan waar je met of zonder band af kunt glijden, een tubeslide en gewone glijbaan. Ook beschikt dit subtropische zwemparadijs over een stroomversnelling, whirlpool, koudwaterput, kruidenbaden, kleuterbad, Turkse stoomcabines, sauna’s, zonnebanken en horecagelegenheden. Je kunt je dagje zwemmen dus combineren met optimaal ontspannen en genieten en de dag afsluiten met een heerlijk diner in het gezellige restaurant van het subtropische waterparadijs Swimfun in Joure.

De Blauwe Golf in Leeuwarden Subtropisch zwemparadijs

Subtropisch zwembad FrieslandHet is een ware belevenis om naar de Blauwe Golf te gaan in Leeuwarden. Dit subtropische zwembad beschikt over verschillende baden, waterattracties en activiteiten. Je kunt er spetteren in het golfslagbad, relaxen in de whirlpools en tot rust komen in de infrarood-cabine of bij de sauna. Ook kun je een lekker kleurtje krijgen door onder de zonnebank te gaan. Je kunt in het recreatiebad veel beleven. Er zijn verschillende waterattracties waaronder glijbanen. Voor de kleintjes is er ook een bad. Dit peuterbad heeft een watertemperatuur van ongeveer 32 graden en beschikt over leuke waterspeelgoed. Naast dat je er kunt zwemmen en ontspannen is er ook een speelweide. Hier kun je zonnen, spelen en verschillende activiteiten doen. Ook kun je hier leuk sporten. Voor jong en oud is er ontzettend veel te beleven in dit subtropische zwembad genaamd de Blauwe Golf in Leeuwarden.