Subtropisch zwembad Aqua Mundo Les Hauts de Bruyères

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 12 personen
– Comfort cottage
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Aqua Speed
– Topsy Turvy
– Groot buitenbad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Rue Lamotte
41600 Chaumont-sur-Tharonne (Frankrijk)
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

De Franse subtropische zwembaden worden ook wel “Parc Aquatique” genoemd. Gelet op de rijkelijke aankleding en de heerlijke temperatuur mag subtropisch zwembad Les Hauts de Bruyères met recht een Parc Aquatique, of zoals wij zeggen subtropisch zwemparadijs, genoemd worden.

Subtropisch zwembad Les Hauts de Bruyères

Wist je dat dit subtropisch zwembad een Topsy Turvy heeft? Met een rubberen band ga je door deze spannende glijbaan. Ook kun je met een body board door een stoere wildwaterbaan. Is dat nog niet genoeg? Het golfslagbad doet je denken aan de zee en met de subtropische temperatuur lijkt het net alsof je in een warm land bent.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Het subtropisch zwembad Les Hauts de Bruyères is gelegen in het midden van frankrijk en ligt op ongeveer 120 kilometer ten zuiden van de prachtige stad Parijs. Naast zwemmen kun je hier ook een heerlijke (korte) vakantie vieren. Wist je dat je dan onbeperkt kan zwemmen in het subtropisch zwembad Les Hauts de Bruyeres tijdens je verblijf op het vakantiepark? Je kunt hier tal van spannende en leuke activiteiten doen. Bekijk de foto’s om het zwembad goed te bekijken.

Waar ligt subtropisch zwembad Les Hauts de Bruyères?

Adres: Center Parcs Aqua Mundo Les Hauts de Bruyères
Rue Lamotte
41600 Chaumont-sur-Tharonne (Frankrijk)
Telefoon: +33 254 95 10 00
Website: Bekijk zwembad