Subtropisch zwembad Aqua Mundo De Vossemeren

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 8 personen
– Hotelkamers
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Wild Water Rafting
– Wildwaterbaan
– Aqua Park
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Elzen 145
3920 Lommel (België)
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

 

Net over de grens bij Eindhoven ligt het prachtige subtropisch zwembad op Center Parcs De Vossemeren. Dit 5 sterren vakantiepark is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er diverse cottages en hotelkamers te boeken en is er een zeer uiteenlopende activiteitenprogramma. Er is een groot buitenzwembad met een groot Aqua park. Wil je ontspannen? De sauna biedt dan uitkomst.

Subtropisch zwembad De Vossemeren

Het subtropisch zwembad De Vossemeren is een echt subtropisch zwemparadijs. Een wildwaterbaan kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Evenals een 15 meter hoge glijbaan waar snelheden tot 30 kilometer per uur kunnen worden gehaald!

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Naast de wildwaterbaan en glijbanen zijn er in het subtropische zwembad De Vossemeren ook bubbelbaden, golfslagbad, Lazy River met stroomversnelling en is er een koraalbad waar je kunt snorkelen.

Klaar met zwemmen? Ga dan eens kijken bij de Action Factory. Hier kunnen jong en oud veel plezier beleven! Zowel binnen als buiten zijn er vele stoere activiteiten te doen die voor jongens en meisjes erg gaaf zijn om te doen.

Aqua Mundo De Vossemeren

Een dagje, midweekje of een week vakantie vieren net over de grens? Subtropisch zwembad Aqua Mundo De Vossemeren, gelegen op het gelijknamige Center Parcs, is dan zeker een aanrader!

Adres: Subtropisch zwemparadijs De Vossemeren
Elzen 145
3920 Lommel (België)
Telefoon: +32 11 54 82 00
Website: Bekijk zwembad