Subtropische zwembaden Gelderland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Subtropische zwembaden Gelderland

Er zijn verschillende subtropische zwembaden te vinden in de provincie Gelderland. Welke dit zoal zijn, lees je verderop. Een subtropisch zwembad voldoet aan een aantal kenmerken.

Zo is het altijd het geval dat er altijd een warmere water- en luchttemperatuur is dan in een normaal zwembad, er een recreatie bad is met meerdere waterattracties en er is ontzettend veel te doen voor jong en oud.

De mooiste subtropische zwembaden in Gelderland en omgeving:
De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Lommerbergen

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Huttenheugte

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Het Heijderbos

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Bekijk alle subtropische zwembaden >>

 

Je kunt je in een subtropisch zwembad zeker de hele dag vermaken! Welke subtropische zwembaden er zoal zijn in de provincie Gelderland, lees je hieronder.

Subtropisch zwembad Gelderland

Subtropisch zwembad Gelderland 1: Marveld Recreatie in Groenlo

Het Marveld Recreatie in Groenlo is een erg gaaf subtropisch zwembad. Hier zijn diverse glijbanen te vinden waar je van af kunt roetsjen, waaronder de Crazy Cone. Dit is een glijbaan van maar liefst 75 meter lang, waar je allemaal magische lichtjes in ziet. Je gaat in een 1-persoons band van deze glijbaan af. Naast genieten van diverse waterattracties kun je ook sportieve baantjes trekken. Voor de kleintjes zijn er ook baden. Er is een peuterbad en een kleuterbad waar de kleinsten zich veilig kunnen vermaken met diverse attributen en waterattracties. Daarnaast kun je ook ontspannen in één van de whirlpools en genieten in de sauna. Wat erg leuk is, is dat er elke vrijdag een discoavond is in dit subtropische zwembad. Je kunt hier dus heerlijk discozwemmen. De entree per persoon is 4 euro, mocht je verblijven in een bungalow zit de entree voor het subtropische zwembad erbij in begrepen.

Subtropisch zwembad Gelderland 2: Hogenboom vakantiepark de Berkenhorst in Kootwijk

Subtropische zwembaden Gelderland, Berkenhorst in Kootwijk

Hogenboom vakantiepark de Berkenhorst in Kootwijk (vlakbij Apeldoorn) beschikt over een subtropisch zwembad waar je heerlijk kunt zwemmen, spelen en ontspannen. Dit kan gratis tijdens het verblijf op het Hogenboom vakantiepark de Berkenhorst. Als je hier niet verblijft, kun je een dagkaart kopen. De prijs van een dagkaart is voor kinderen 4,50 euro en voor volwassenen 6,50 euro. Het recreatie bad van het subtropische zwembad van Hogenboom vakantiepark de Berkenhorst beschikt over veel waterattracties voor jong en oud. Er is een kleuterbad, een hot whirlpool, een Turks stoombad, een stroomversnelling en je kunt van een spectaculaire glijbaan af glijden.

Subtropisch zwembad Gelderland 3: Zwembad de Meerval in Wijchen

Zwembad de Meerval in Wijchen is een erg leuk subtropisch zwembad voor jong en oud. Je vindt er een modern binnenbad met allerlei leuke en spannende attracties. Zo is er een spectaculaire lange glijbaan, zijn er prachtige fonteinen, is er een buitenbad en je kunt mee-stromen in een stroomversnelling. Ook voor de kleintjes is er een bad. Dit peuterbad is voorzien van een warme temperatuur van rond de 32 graden, leuke waterattracties en andere attributen. Naast het recreatief zwemmen in dit subtropische zwembad, kun je ook genieten van andere faciliteiten. Denk hierbij aan de sauna en een Turks stoombad.

Subtropisch zwembad Gelderland 4: Het Bosbad in Putten

Het Bosbad in Putten is een zeer gewaardeerd subtropisch zwembad. Je kunt hier van een lange spannende glijbaan af glijden, naar het golfslagbad, waterpret beleven in verschillende waterattracties en er komt binnenkomt een supergave wildwaterbaan bij. Voor de kleintjes is er een peuterbad, waar zij zich goed en veilig kunnen vermaken. Naast het zwemmen en gebruik maken van de waterattracties, kun je er ook ontspannen. Zo kun je gebruik maken van de bubbelbaden, stoombaden, zonnebanken, het kruidenbad, de infraroodcabine en de sauna. Hier betaal je wel iets extra’s voor.