Subtropisch zwembad Aqua Mundo Het Meerdal

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 8 personen
– Kindercottage
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– 103 meter glijbaan
– Wildwaterbaan
– Kruidenbad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Laagheideweg 11
5966 PL America
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

In Limburg tref je het Subtropisch zwembad Aqua Mundo het Meerdal aan. Dit is onderdeel van Center Parcs en kun je bezoeken met een dagkaart. Indien je een overnachting hebt geboekt dan kun je onbeperkt naar dit subtropisch zwembad.

Subtropisch zwembad Het Meerdal

Voor jong en oud is er veel te beleven. Zowel in het Aqua Mundo het Meerdal als daar buiten. Denk daarbij aan een groot indoor speelpaleis Baluba. Niet voor niets wordt Center Parcs Het Meerdal het paradijk genoemd waar kinderdromen uitkomen. Het subtropisch zwembad Het Meerdal is uitermate geschikt voor het hele gezin. Er is een apart kinderbad en speelplek voor de jongste kinderen. Wil je van de spannende glijbanen racen of door de wildwaterbaan? Alles is mogelijk!

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

In het subtropisch zwembad Het Meerdal kun je niet alleen spelen en genieten van het water, je kunt er ook ontspannen een heerlijk kruidenbad. Ontspannen en wel kun je vervolgens van de zeer lange glijbaan racen. Deze 103 meter lange tube is een glijbaan waar je zeker meerdere keren van af zult gaan. Een groot gedeelte van de activiteiten zijn gratis. Er zijn ook activiteiten waar een kleine bijdrage voor moet worden betaald. Het subtropisch zwembad Het Meerdal is een subtropisch zwemparadijs waar het hele gezin een heerlijke tijd zult beleven. Echt een plek waar een gezinsvakantie of familieweekend.

Waar ligt subtropisch zwembad Het Meerdal?

Adres: Subtropisch zwembad Het Meerdal
Laagheideweg 11
5966 PL America
Telefoon: 0774 64 72 72
Website: Bekijk zwembad