Subtropische zwembaden Zuid-Holland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Subtropische zwembaden Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland zijn diverse subtropische zwembaden te vinden. Zo heb je de subtropische zwembaden genaamd Aqua Mundo Port Zélande en het Tikibad Duinrell in Wassenaar. Een subtropisch zwembad is ander dan een normaal zwembad. Subtropische zwembaden hebben altijd een warmere water- en luchttemperatuur, wat rond de 27 à 28 graden ligt.

 • Foto’s en video’s
 • Glijbanen
 • Wildwaterbanen
 • Binnen en buitenzwembaden

Daarnaast zijn er vaak meerdere baden, kun je genieten van glijbanen, wildwaterbanen en andere leuke attracties. Een subtropisch zwembad is erg leuk om te bezoeken voor jong en oud. Je kunt er zo een hele dag voor uittrekken. Meer over de subtropische zwembaden in de provincie Zuid-Holland lees je hieronder.

 

De mooiste subtropische zwembaden in en rondom Zuid Holland:
Port Zélande

Subtropisch zwembad Port Zélande collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 4 sterren
 • Provincie Zuid Holland
 • Adres:
  Port Zélande 2
  3253 MG Ouddorp
 • Meer informatie >>
Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 3 sterren
 • Provincie Noord Holland
 • Adres:
  Vondellaan 60
  2041 BE Zandvoort
 • Meer informatie >>
De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Kempervennen

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 5 sterren
 • Provincie Noord Brabant
 • Adres:
  Kempervennendreef 8
  5563 VB Westerhoven
 • Meer informatie >>
Het Heijderbos

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Het Meerdal

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Subtropisch zwembad Zuid-Holland: Aqua Mundo Port Zélande

Het Aqua Mundo Port Zélande subtropische zwembad is een erg leuk zwembad in het park Center Parcs. Vanaf Rotterdam is het een klein stukje rijden wat absoluut de moeite waard is. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Dit subtropische zwembad beschikt over snelle stromingen, hobbels en bochten. Je kunt er van een spannende wildwaterbaan afgaan en ook van een gave glijbaan glijden. Aqua Mundo Port Zélande beschikt over veel attracties en andere faciliteiten.

Subtropische zwembaden Zuid-Holland Aqua Mundo Port Zélande

Zo kun je er als echte waaghals door de turbo tunnel, waarin je door een grote waterstraal in een rubberen band omhoog wordt geblazen. Je gaat omhoog, omlaag, door bochten en je maakt veel vaart. Voor de kleintjes is er een kinder-doe-bad. Zij kunnen zich hier erg goed vermaken.

Naast de recreatiebaden en attracties, zijn er ook andere faciliteiten te vinden. Zo kun je er babyzwemmen, naar de Cool Factor Aqua Battle en er is een sauna en beautycenter. Hier kun je heerlijk genieten en ontspannen. Dit subtropische zwembad in de provincie Zuid-Holland is erg leuk voor iedereen. Lees verder >>

Subtropisch zwemparadijs Zuid Holland: Tikibad Duinrell in Wassenaar

Het Tikibad van het attractiepark Duinrell in Wassenaar is misschien wel het bekendste en meest gewaardeerde subtropische zwembad van heel Nederland. Het Tikibad Duinrell beschikt over ontzettend veel glijbanen. In totaal is er wel meer dan één kilometer aan glijbanen te vinden! Er is een supersnelle blits en flits glijbaan, een korte en krachtige glijbaan genaamd de Canon Ball, de Cycloon wat een trechterglijbaan is en er zijn diverse lange, korte, snelle en krachtige glijbanen te vinden voor jong en oud.

Tikibad Wassenaar: Subtropisch zwembad in Zuid-Holland

In totaal zijn er maar liefst 11 glijbanen te vinden in het subtropische zwembad het Tikibad in Duinrell (vlakbij Den Haag). Naast de glijbanen zijn er ook andere leuke waterattracties. Omdat de glijbanen van het Tikibad snel en krachtig kunnen zijn, zijn er veiligheidsregels aan verbonden. Ook zijn er glijbanen waar je een bepaalde lengte voor moet hebben en een minimum gewicht. Het is goed om te weten dat kinderen onder de 12 alleen toegang krijgen onder begeleiding van een volwassenen persoon.