Subtropisch zwembad Aqua Mundo Les Ardennes

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 18 personen
– Comfort cottage
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– DUO glijbaan
– Golfslagbad
– Groot kinderbad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Rue de la Grotte 12
6690 Vielsalm (België)
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

In de Belgische streek De Ardennen ligt het gelijknamige subtropische zwembad, gelegen op een vakantiepark van Center Parcs. Zwemmen in en subtropisch zwemparadijs niet niet alleen erg spannend, het is er ook nog heerlijk warm waardoor je het niet snel koud zult hebben.

Subtropisch zwembad Les Ardennes

Wist je dat er in het subtropisch zwembad Les Ardennes een speciale race glijbaan is? Twee glijbanen liggen naast elkaar waardoor je tegen elkaar kunt racen. Een klok houdt de tijd bij waardoor er geen discussie ontstaat wie er heeft gewonnen.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Naast de duo race glijbaan kun je in dit subtropische zwemparadijs ook genieten van heerlijke bubbelbaden, een golfslagbad, kinderbad en diverse workouts. Een dag vermaak zonder verveling is meer regel dan uitzondering in dit heerlijk subtropische zwembad Les Ardennes, midden in de Belgische Ardennen.

Waar ligt subtropisch zwembad Les Ardennes?

Adres: Subtropisch zwembad Les Ardennes
Rue de la Grotte 12
6690 Vielsalm (België)
Telefoon: +32 (0)80 215 776
Website: Bekijk zwembad