De mooiste zwembaden met overnachting!


Zwembaden kiezen

 1. Selecteer hierboven de provincie waar je wilt zwemmen
 2. Maak je keuze waar het zwembad aan moet voldoen
 3. Bekijk de mooiste zwembaden

Het zwemmen in een subtropisch zwembad wordt nog leuker als je er ook kunt overnachten. Je niet alleen langer wemmen, je kunt ook in de avond zwemmen! Bedenk eens hoe mooi de verlichting is in een subtropisch zwembad. Na het zwemmen lekker overnachten in een huisje of hotel en de volgende dag zo weer in het golfslagbad of door de wildwaterbaan! Waar zijn de subtropische zwembaden met overnachting? Bekijk de mooiste in onderstaande top 10.

De mooiste subtropische zwembaden in met overnachting
Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Lommerbergen

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Kempervennen

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 5 sterren
 • Provincie Noord Brabant
 • Adres:
  Kempervennendreef 8
  5563 VB Westerhoven
 • Meer informatie >>
Het Heijderbos

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Het Meerdal

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Limburgse Peel

Subtropisch zwembad Limburgse Peel collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Parc Sandur

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Port Zélande

Subtropisch zwembad Port Zélande collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Huttenheugte

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Subtropisch zwembad met overnachting

Een subtropisch zwembad met overnachting zorgt voor een luxe mini vakantie. Dit kan in Nederland maar ook in de landen om ons heen zoals België of Duitsland. Een overnachting in een mooi huisje of een hotelkamer zorgt voor een verlenging van het zwemplezier. De ervaring in een subtropisch zwembad is overdag totaal verschillend ten opzichte van de avond. Wanneer het buiten donker is, gaan binnen de lampen aan. De mooie verlichting zorgt voor een prachtige sfeer wat samen met de heerlijke temperatuur zorgt voor een unieke ervaring.

Subtropisch zwembad met huisjes

Subtropisch zwembaden bevinden zich vaak op een vakantiepark. De meest voorkomende zijn de vakantieparken van Center Parcs en Landal Greenparks. Bij het subtropisch zwembad zijn verschillende huisjes waar je één of meerdere nachten kunt overnachten. Wakker worden met een vers ontbijtje aan de deur en na het ontbijten weer zwemmen in het mooie subtropisch zwembad. De huisjes zijn erg kindvriendelijk waardoor het verblijf erg in trek is bij families en gezinnen met kinderen. Benieuwd welke subtropisch zwembaden met huisjes voor overnachtingen er zijn? Bekijk bovenstaand overzicht en zie de mooiste subtropische zwembaden.

Subtropisch zwembad met verblijf

Naast huisjes zijn er ook andere soorten accommodaties waar je kunt verblijven en overnachten. Te denken valt aan een woonboot, appartementen of een verblijf voor mindervaliden. Een subtropisch zwembad met verblijf zorgt voor maximaal comfort en je kunt langer genieten van het zwemparadijs. In plaats van een dagje zwemmen kun je er een weekendje, midweekje of een weekje weg van maken. Kom even tot rust in een heerlijk verblijf en geniet naast het subtropisch zwembad ook van de overnachting, de natuur en de omgeving.

Subtropisch zwembad met hotel overnachting

Verblijf je liever in een luxe hotelkamer overnachten in plaats van in een ‘standaard’ verblijf zoals een huisje op één van de mooiste vakantieparken van Nederland? Een subtropisch zwembad met hotel is dan het beste alternatief. In Nederland, maar ook over de grens zijn hotelkamers van waaruit je rechtstreeks naar het subtropisch zwemparadijs kunt lopen. Wist je dat er ook hotelkamers te boeken zijn op de vakantieparken van Center Parcs? Op deze vakantieparken bevinden zich de mooiste subtropische zwembaden en heerlijke andere faciliteiten. Een subtropisch zwembad met hotel kun je ook ideaal combineren met een uitje voor het hele gezin.