Subtropisch zwembad met overnachting

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Het zwemmen in een subtropisch zwembad wordt nog leuker als je er ook kunt overnachten. Je niet alleen langer wemmen, je kunt ook in de avond zwemmen! Bedenk eens hoe mooi de verlichting is in een subtropisch zwembad. Na het zwemmen lekker overnachten in een huisje of hotel en de volgende dag zo weer in het golfslagbad of door de wildwaterbaan! Waar zijn de subtropische zwembaden met overnachting? Bekijk de mooiste in onderstaande top 10.

Subtropisch zwembad met overnachting

Een subtropisch zwembad met overnachting zorgt voor een luxe mini vakantie. Dit kan in Nederland maar ook in de landen om ons heen zoals België of Duitsland. Een overnachting in een mooi huisje of een hotelkamer zorgt voor een verlenging van het zwemplezier.

De mooiste zwembaden met overnachting:

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage

Aqua Mundo De Kempvervennen

Al jaren één van de mooiste subtropisch zwembaden van Nederland! Snorkelen, zwemmen, duiken het kan allemaal. Ga van de stoere glijbanen, wildwaterbaan of ontspan in een bubbelbad.

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage

Zwembad De Lommerbergen

In Limburg gelegen mooi subtropisch zwemparadijs op het vakantiepark van Landal. Er is ook mooi buitenbad, stoere glijbanen, een golfslagbad en voor kinderen zijn er speciale kinderbaden.

Subtropisch zwembad Port Zélande collage

Aqua Mundo Port Zélande

Het subtropisch zwembad aan het Grevelingenmeer heeft een enorm Water Playhouse voor eindeloze wateravonturen. Voor je adrenalinekick zoef je door de Turbo Tunnel of door de wildwaterbaan.

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage

Aqua Mundo Het Heijderbos

Het in Limburg gelegen subtropisch zwembad behoort tot één van de mooiste. Het is voorzien van snelle glijbanen, golfslagbad, kinderbaden en een wildwaterbaan. Echt een aanrader!

Subtropisch zwembad De Eemhof collage

Aqua Mundo De Eemhof

Een subtropisch zwembad in Mediterraanse sferen aan het Eemmeer. Voorzien van 5 glijbanen, golfslagbad, wildwaterbaan en een surfsimulator! Het hele gezin kan hier heerlijk zwemmen.

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage

Aqua Mundo De Huttenheugte

Een fijn subtropisch zwemparadijs in de bossen bij Dalen. Het bad heeft meerdere glijbanen, wild water rafting, een buitenbad en een stoere wildwaterbaan. De wellness zorgt voor een goede ontspanning.

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage

Aqua Mundo Park Zandvoort

Heb jij wel eens een film gekeken in een zwembad? Hier kan dat! Ook zijn er gave glijbanen, een golfslagbad, een buitenbad en zijn er bubbelbaden. Geschikt voor het hele gezin.

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage

Aqua Mundo Het Meerdal

Een familiezwembad midden in de bossen waar kinderen zich koning voelen. Het zwembad heeft een 103 meter lange glijbaan, wildwaterbaan, stroomversnellingen en een mooi buitenbad.

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage

Aqua Mundo Parc Sandur

Geen groot zwembad maar wel eentje die erg overzichtelijk is. Beleef veel plezier van de glijbaan of trek een baantje. Daarnaast is er ook een kinderbad, bubbelbaden en wellness.

Subtropisch zwembad Limburgse Peel collage

Aqua Mundo Limburgse Peel

Spelen in de kinderbaden en baden tussen de palmbomen. Dit zwembad is zeer geschikt voor het hele gezin. Race van de glijbaan of ontspan in de Wellness. Ook is er een buitenbad.

Subtropisch zwembad met overnachting

De ervaring in een subtropisch zwembad is overdag totaal verschillend ten opzichte van de avond. Wanneer het buiten donker is, gaan binnen de lampen aan. De mooie verlichting zorgt voor een prachtige sfeer wat samen met de heerlijke temperatuur zorgt voor een unieke ervaring. Ben je uit gezwommen? Wandel dan lekker naar je eigen huisje op het vakantiepark en ga morgen weer verder! Een overnachting zorgt voor ontspanning waardoor je de volgende dag weer lekker verder kunt genieten van het subtropische zwembad.

Subtropisch zwembad met huisjes

Subtropisch zwembaden bevinden zich vaak op een vakantiepark. De meest voorkomende zijn de vakantieparken van Center Parcs en Landal Greenparks. Bij het subtropisch zwembad zijn verschillende huisjes waar je één of meerdere nachten kunt overnachten. Wakker worden met een vers ontbijtje aan de deur en na het ontbijten weer zwemmen in het mooie subtropisch zwembad. De huisjes zijn erg kindvriendelijk waardoor het verblijf erg in trek is bij families en gezinnen met kinderen. Benieuwd welke subtropisch zwembaden met huisjes voor overnachtingen er zijn? Bekijk bovenstaand overzicht en zie de mooiste subtropische zwembaden.

Subtropisch zwembad met verblijf

Naast huisjes zijn er ook andere soorten accommodaties waar je kunt verblijven en overnachten. Te denken valt aan een woonboot, appartementen of een verblijf voor mindervaliden. Een subtropisch zwembad met verblijf zorgt voor maximaal comfort en je kunt langer genieten van het zwemparadijs. In plaats van een dagje zwemmen kun je er een weekendje, midweekje of een weekje weg van maken. Kom even tot rust in een heerlijk verblijf en geniet naast het subtropisch zwembad ook van de overnachting, de natuur en de omgeving.

Subtropisch zwembad met hotel overnachting

Verblijf je liever in een luxe hotelkamer overnachten in plaats van in een ‘standaard’ verblijf zoals een huisje op één van de mooiste vakantieparken van Nederland? Een subtropisch zwembad met hotel is dan het beste alternatief. In Nederland, maar ook over de grens zijn hotelkamers van waaruit je rechtstreeks naar het subtropisch zwemparadijs kunt lopen. Wist je dat er ook hotelkamers te boeken zijn op de vakantieparken van Center Parcs? Op deze vakantieparken bevinden zich de mooiste subtropische zwembaden en heerlijke andere faciliteiten. Een subtropisch zwembad met hotel kun je ook ideaal combineren met een uitje voor het hele gezin.