Subtropisch zwembad Aqua Mundo Limburgse Peel

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 8 personen
– Vrijstaande cottage
– Comfort cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Waterglijbaan race
– Stroomversnellingen
– Octopus rots
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Laagheideweg 11
5966 PL America
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

Een dagje zwemmen bij Center Parcs Limburgse Peel is alles wat je van zwemmen verwacht. Het overdekte subtropische zwembad heeft o.a. een verwarmd buitenbad met ruime ligweide. Je kunt hier een dag zwemmen maar ook meerdere dagen wanneer je op het vakantiepark verblijft. Het subtropisch zwembad Limburgse Peel heeft volop vertier en geeft veel plezier.

Subtropisch zwembad Limburgse Peel

Zwemmen in het subtropisch zwembad Limburgse Peel is een genot voor jong en oud. Naast de hoge temperatuur en het tropische klimaat is het ook erg rijkelijk aangekleed. Je waant je echt in een andere omgeving. Het is dan ook volop genieten in het subtropisch zwembad Limburgse Peel. Naast de glijbanen en wildwaterbaan zijn er ook meerdere activiteiten te doen.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

In het subtropisch zwembad Limburgse Peel vind je glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagbad, bubbelbad, stroomversnelling, kinderbad, peuterbad, verwarmd buitenbad en sauna. Deze activiteiten zorgen dat jij je geen moment hoeft te vervelen. Zwemmen is een feestje voor het hele gezin. Niet voor niets wordt het subtropisch zwembad Limburgse Peel een heus subtropisch zwemparadijs genoemd.

Waar ligt subtropisch zwembad Limburgse Peel?

Adres: Subtropisch zwembad Limburgse Peel
Peelheideweg 25
5966PJ America
Telefoon: 077 – 464 84 84
Website: Bekijk zwembad