Zwembaden in Drenthe

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Wat leuk dat je zoekt naar zwembaden in Drenthe! Zwemmen is leuk en ook nog eens gezond. Op deze pagina kan je een overzicht vinden van zwembaden in de provincie Drenthe.

De mooiste zwembaden hebben wij voor je uitgelicht. Informatie over bijvoorbeeld openingstijden of tarieven kan je vinden op de pagina van het zwembad. Je vindt hier tevens de contactgegevens. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi zwembad in Drenthe.

De mooiste zwembaden in Drenthe en omgeving:
De Huttenheugte

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Parc Sandur

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Het Heijderbos

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Bekijk alle zwembaden in Drenthe >>

 

Zwembaden Drenthe met glijbanen

Op deze pagina kan je een overzicht bekijken van de mooiste zwembaden die Drenthe rijk is. Naast de traditionele zwembaden die vooral geschikt zijn voor schoolzwemmen en baantjes zwemmen, zijn er ook diverse zwembaden met glijbanen. De baden met glijbanen zijn erg geliefd onder de jeugd, maar uiteraard kunnen ook ouderen er vanaf glijden.

Subtropisch zwembad Drenthe

Wat zijn de mooiste subtropische zwembaden van Drenthe? Een subtropisch zwembad kenmerkt zich door een hoge temperatuur. Deze temperatuur is hierdoor aangenaam voor kinderen en ouderen. Ook heeft een subtropisch zwembad veelal een of meerdere glijbanen. In het overzicht kan je de baden zien die subtropisch zijn. Ben je op zoek naar alle subtropische zwembaden van Nederland? Neem dan eens een kijkje op de pagina die een overzicht geeft van al deze subtropische baden.

 

Bad Hesselingen Meppel
Bosbad Vledder Vledder
Bosbad Zwinderen Zwinderen
De Bonte Wever Assen Assen
De Boskamp Westerbork
Geert Vos Bad Erica
Hof van Saksen Nooitgedacht
Molenduinbad Norg
Neptunusbad Klazienaveen Klazienaveen
Openluchtbad de Leemdobben Vries
Openluchtbad De Leewal Exloo
Openluchtzwembad De Wieke Nieuw-Weerdinge
Openluchtzwembad Emmer-Compascuum Emmer-Compascuum
Recreatiecentrum Hunzepark Gasselternijveen
Sportcentrum de Hullen Roden
Sportcomplex De Swaneburg Coevorden
Zwem- en Golfbad Aquarena Emmen
Aqualaren Zuidlaren
De Borghoorns Annen
De Buiner Streng Nieuw-Buinen
De Dolfijn Hoogeveen
De Duker Nijeveen
De Kerkvlekken Havelte
De Paasbergen Dwingeloo
De Peppel Beilen
De Slagen Schoonebeek
De Slenken De Wijk
De Smelte Smilde
De Waterlelie Zuidwolde
De Zwaoi Valthermond
Lemferdinge Paterswolde
Ruinen Ruinen
’t Zwanemeer Gieten
Veenhuizen Veenhuizen
Zwemparadijs Hunzedal Borger

 

 

Binnenbad Drenthe

Heb je geen zin om buiten te zwemmen of is het te koud ervoor? Kies dan voor de binnenbaden, dit zijn zwembaden die overdekt zijn en hierdoor het gehele jaar door bezocht kunnen worden. In het overzicht kan je de mooiste binnenbaden van Drenthe vinden, deze zwembaden kan je eenvoudig met elkaar vergelijken.

Buitenbad Drenthe

Is het lekker weer en heb je zin om lekker buiten te gaan zwemmen? Er zijn diverse mooie buitenzwembaden in de provincie Drenthe. De openingstijden van deze buitenbaden kan je vinden op de website van het buitenzwembad. Bij slecht weer zijn deze baden veelal gesloten, ook is het vanwege het mooie weer een seizoensgebonden bad.

 

DrentheDoor op het desbetreffende zwembad te klikken kom je op de pagina, hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je toch nog een andere vraag, dan kan je een e-mail sturen of je kunt telefonisch contact opnemen. Het overzicht van de provincie Drenthe is handig wanneer je naar een zwembad in de buurt op zoek bent, of wanneer je iets speciaal zoekt, zoals een subtropisch zwembad met glijbanen. Door middel van onze thema’s kan je ook zoeken op bijvoorbeeld met glijbanen of met sauna. De uitgelichte baden met foto zijn populair, deze vind je bovenaan deze pagina. Bekijk het in Drenthe en kies het zwembad wat bij je past voor een dagje zwemplezier!

De grootste plaatsen van Drenthe hebben vrijwel altijd een of meerdere baden. De top plaatsen van deze provincie zijn:

  • Zwembaden Assen

De Bonte Wever Assen

  • Zwembaden Emmen

Zwem- en Golfbad Aquarena

  • Zwembaden Hogeveen

Zwembad De Dolfijn

  • Zwembaden Meppel

Bad Hesselingen