Subtropische zwembaden Duitsland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

In Duitsland liggen diverse grote en kleine subtropisch zwembaden. In elke provincie van Duitsland kun je zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Ben je een echte waterrat en wil je maximaal genieten van de glijbanen, bubbelbaden, wildwaterbanen of het golfslagbad? De subtropische zwembaden op een vakantiepark zijn dan een aanrader. Je kunt er heerlijk overnachten en meerdere dagen zwemmen in een subtropisch zwembad.

Subtropische zwembaden Duitsland

De Duitse subtropisch zwembaden verschillen qua temperatuur en aankleding niet van de subtropische zwemparadijzen die in Nederland zijn gevestigd. Elk zwembad heeft een rijke aankleding en heeft een breed aanbod aan faciliteiten. Aan wellness geen gebrek. Wie denkt dat je voor de mooiste subtropische zwembaden in Duitsland ver moet rijden heeft het mis. Deze zijn al gelegen net over de grens.

De mooiste subtropische zwembaden in Duitsland:

Subtropisch-zwembad-hochsauerland-collage

Aqua Mundo Hochsauerland

Een zwemparadijs met alles wat je nodig hebt. Gelegen in het Duitse Nordrhein- Westfalen. Er is een mooi groot buiten zwembad, diverse glijbanen en een golfslagbad. Heerlijk genieten hier!

Subtropisch-zwembad-Allgau-collage

Aqua Mundo Allgäu

In Zuid Duitsland, in de plaats Leutkirch is dit prachtige subtropische zwemparadijs gelegen. Het is onderdeel van Center Parcs en heeft een binnen en buiten zwembad met vele glijbanen. Heb jij de mooie wildwaterbaan al gezien?

Subtropisch-zwembad-bostalsee-collage

Aqua Mundo Bostalsee

Voor kinderen een groot paradijs om te zwemmen. Het subtropisch zwembad Aqua Mundo Bostalsee is erg geliefd bij gezinnen. Kleine en grote kinderen kunnen hier erg veel plezier maken. De foto’s zeggen genoeg. Bekijk ze hieronder.

Subtropisch-zwembad-Bispinger-heide-collage

Aqua Mundo Bispinger Heide

Avontuur, spanning, sensatie en volop vermaak. Bij het zwemparadijs Bispinger Heide is het er allemaal. Wat dacht je van de stoere wildwaterbanen, wake boarden of de snelle glijbanen? In het Duitse Bispingen kun je hier heerlijk zwemmen. Wist je dat je hier ook kunt overnachten?

Subtropisch-zwembad-eifel-collage

Aqua Mundo Eifel

De regio Rijnland, kent bij de plaats Gunderarth een prachtig subtropisch zwembad. De Aqua Mundo Eifel van Center Parcs. Jong en oud zullen hier veel plezier beleven. De glijbanen zorgen voor de nodige sensatie.

Subtropisch-zwembad-Nordseekuste-collage

Aqua Mundo Nordseeküste

Een erg mooi zwemparadijs aan de kust van Duitsland. Woon je in het noorden of oosten van Nederland? Dan is dit zwembad op enkele uren rijden te bereiken. De Duitse cultuur kun je prima combineren met een dagje zwemmen in dit heerlijke subtropische zwemparadijs.

Subtropische zwembaden net over de grens bij Duitsland

Wie de grens passeert met Nederland en Duitsland hoeft niet ver te rijden om bij een eerste subtropisch zwembad aan te komen. Net over de grens bij Duitsland kun je bijvoorbeeld al zwemmen in Aqua Mundo Hochsauerland. Dit zwembad ligt in het bekende Winterberg. In de winter kun je hier naast subtropisch zwemmen ook nog eens skieën! Ideaal om te combineren. Een ander mooi zwembad ligt in vlak over de grens bij Groningen. In de provincie Nordseeküste kun je de gelijknamige Aqua Mundo Nordseeküste bezoeken.

Subtropisch zwemparadijs Duitsland vakantiepark

Er is niets leukers dan een weekendje of midweekje van huis. In een andere omgeving genieten van de mooie natuur en natuurlijk zwemmen in een subtropisch zwembad. In Duitsland zijn er diverse vakantieparken waar ook een subtropisch zwembad bij is gevestigd. De mooiste zijn te vinden bij Center Parcs. De zogeheten Aqua Mundo’s. In Duitsland zijn er hier zes van te bezoeken. De meeste zijn slechts enkele uren rijden. Zodra je de auto uitstapt waan je jezelf in een totaal andere wereld.

Kindvriendelijke subtropische zwembaden Duitsland

Wie dacht dat subtropisch zwembaden alleen voor volwassenen zijn heeft het mis. De zwemparadijzen in Duitsland zijn allemaal erg kindvriendelijk. Dit zie je terug aan bijvoorbeeld speciale kinderbaden of peuterbaden. Ook zijn er glijbanen die speciaal voor kinderen zijn. Deze gaan minder hard maar dat mag de pret niet drukken. Ook zijn er zwemvestjes die je kunt gebruiken zodat je niet onderwater kunt raken. De kindvriendelijke subtropisch zwembaden in Duitsland worden dan ook vaak bezocht met het hele gezin.