Maak hieronder je keuze:

De mooiste zwembaden van Duitsland!


Zwembaden kiezen Duitsland

 1. Selecteer hierboven de provincie waar je wilt zwemmen
 2. Maak je keuze waar het zwembad aan moet voldoen
 3. Bekijk de mooiste zwembaden
Bekijk alle subtropische zwembaden >>

 

In Duitsland liggen diverse grote en kleine subtropisch zwembaden. In elke provincie van Duitsland kun je zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Ben je een echte waterrat en wil je maximaal genieten van de glijbanen, bubbelbaden, wildwaterbanen of het golfslagbad? De subtropische zwembaden op een vakantiepark zijn dan een aanrader. Je kunt er heerlijk overnachten en meerdere dagen zwemmen in een subtropisch zwembad.

De mooiste subtropische zwembaden in Duitsland
Hochsauerland

Subtropisch-zwembad-hochsauerland-collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

  • 4 sterren
  • Provincie Nordrhein-Westfalen
  • Adres:
   Sonnenallee 1
   59964 Medebach
  • Meer informatie >>
Allgäu

Subtropisch-zwembad-Allgau-collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Bostalsee

Subtropisch-zwembad-bostalsee-collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Bispinger Heide

Subtropisch-zwembad-Bispinger-heide-collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

  • 5 sterren
  • Provincie Lüneburger Heide
  • Adres:
   Töpinger Strasse 69
   29646 Bispingen
  • Meer informatie >>
Eifel

Subtropisch-zwembad-eifel-collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Nordseeküste

Subtropisch-zwembad-Nordseekuste-collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Subtropisch zwembaden Duitsland

De Duitse subtropisch zwembaden verschillen qua temperatuur en aankleding niet van de subtropische zwemparadijzen die in Nederland zijn gevestigd. Elk zwembad heeft een rijke aankleding en heeft een breed aanbod aan faciliteiten. Aan wellness geen gebrek. Wie denkt dat je voor de mooiste subtropische zwembaden in Duitsland ver moet rijden heeft het mis. Deze zijn al gelegen net over de grens.

Subtropische zwembaden net over de grens bij Duitsland

Wie de grens passeert met Nederland en Duitsland hoeft niet ver te rijden om bij een eerste subtropisch zwembad aan te komen. Net over de grens bij Duitsland kun je bijvoorbeeld al zwemmen in Aqua Mundo Hochsauerland. Dit zwembad ligt in het bekende Winterberg. In de winter kun je hier naast subtropisch zwemmen ook nog eens skieën! Ideaal om te combineren. Een ander mooi zwembad ligt in vlak over de grens bij Groningen. In de provincie Nordseeküste kun je de gelijknamige Aqua Mundo Nordseeküste bezoeken.

Subtropisch zwemparadijs Duitsland vakantiepark

Er is niets leukers dan een weekendje of midweekje van huis. In een andere omgeving genieten van de mooie natuur en natuurlijk zwemmen in een subtropisch zwembad. In Duitsland zijn er diverse vakantieparken waar ook een subtropisch zwembad bij is gevestigd. De mooiste zijn te vinden bij Center Parcs. De zogeheten Aqua Mundo’s. In Duitsland zijn er hier zes van te bezoeken. De meeste zijn slechts enkele uren rijden. Zodra je de auto uitstapt waan je jezelf in een totaal andere wereld.

Kindvriendelijke subtropische zwembaden Duitsland

Wie dacht dat subtropisch zwembaden alleen voor volwassenen zijn heeft het mis. De zwemparadijzen in Duitsland zijn allemaal erg kindvriendelijk. Dit zie je terug aan bijvoorbeeld speciale kinderbaden of peuterbaden. Ook zijn er glijbanen die speciaal voor kinderen zijn. Deze gaan minder hard maar dat mag de pret niet drukken. Ook zijn er zwemvestjes die je kunt gebruiken zodat je niet onderwater kunt raken. De kindvriendelijke subtropisch zwembaden in Duitsland worden dan ook vaak bezocht met het hele gezin.