Zwembaden met een wildwaterbaan

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Er zijn veel zwembaden in Nederland waar je gebruik kunt maken van verschillende waterattracties. Je kunt van spannende glijbanen afglijden, maar ook van een wildwaterbaan af roetsjen. Hieronder vind je de mooiste subtropische zwembaden met een wildwaterbaan. Je kunt deze vinden bij Center Parcs of Landal.

De mooiste zwembaden met een wildwaterbaan:

Subtropisch zwembad Port Zélande collage

Aqua Mundo Port Zélande

Het subtropisch zwembad aan het Grevelingenmeer heeft een enorm Water Playhouse voor eindeloze wateravonturen. Voor je adrenalinekick zoef je door de Turbo Tunnel of door de wildwaterbaan.

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage

Aqua Mundo De Kempvervennen

Al jaren één van de mooiste subtropisch zwembaden van Nederland! Snorkelen, zwemmen, duiken het kan allemaal. Ga van de stoere glijbanen, wildwaterbaan of ontspan in een bubbelbad.

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage

Zwembad De Lommerbergen

In Limburg gelegen mooi subtropisch zwemparadijs op het vakantiepark van Landal. Er is ook mooi buitenbad, stoere glijbanen, een golfslagbad en voor kinderen zijn er speciale kinderbaden.

Subtropisch zwembad De Eemhof collage

Aqua Mundo De Eemhof

Een subtropisch zwembad in Mediterraanse sferen aan het Eemmeer. Voorzien van 5 glijbanen, golfslagbad, wildwaterbaan en een surfsimulator! Het hele gezin kan hier heerlijk zwemmen.

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage

Aqua Mundo De Huttenheugte

Een fijn subtropisch zwemparadijs in de bossen bij Dalen. Het bad heeft meerdere glijbanen, wild water rafting, een buitenbad en een stoere wildwaterbaan. De wellness zorgt voor een goede ontspanning.

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage

Aqua Mundo Het Heijderbos

Het in Limburg gelegen subtropisch zwembad behoort tot één van de mooiste. Het is voorzien van snelle glijbanen, golfslagbad, kinderbaden en een wildwaterbaan. Echt een aanrader!

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage

Aqua Mundo Park Zandvoort

Heb jij wel eens een film gekeken in een zwembad? Hier kan dat! Ook zijn er gave glijbanen, een golfslagbad, een buitenbad en zijn er bubbelbaden. Geschikt voor het hele gezin.

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage

Aqua Mundo Het Meerdal

Een familiezwembad midden in de bossen waar kinderen zich koning voelen. Het zwembad heeft een 103 meter lange glijbaan, wildwaterbaan, stroomversnellingen en een mooi buitenbad.

Zwembad met wildwaterbaan

Zwemmen in een zwembad met een wildwaterbaan zorgt voor een goede afwisseling. Zo kun je niet alleen van de glijbaan gaan, je kunt ook door de wildwaterbaan! Er zijn verschillende soorten wildwaterbanen. Sommige moet je doorheen zwemmen terwijl je bij een andere weer een speciale band moet gebruiken. Er zijn verschillende zwembaden met een wildwaterbaan die erg goed worden beoordeeld. Dit zijn de subtropische zwembaden die je kunt bezoeken op de vakantieparken van Center Parcs en Landal.

Aqua Mundo de Huttenheugte is het subtropische zwembad van Center Parcs in de plaats Dalen. Dit subtropische zwembad is erg leuk voor jong en oud. Aqua Mundo de Huttenheugte is erg gezellig en er valt veel te doen.

Er zijn snelle stromingen, hobbels, bochten en nog meer. Voor de echte durfallen is er een spannende wildwaterbaan. Deze wildwaterbaan beschikt over een snelle afdaling. Het is goed om te kijken vanaf welke leeftijd en lengte de wildwaterbaan gebruikt mag worden

Wildwaterbanen

Het Zwemparadijs de Scheg in Deventer is een ontzettend leuk zwemparadijs. Je kunt er heerlijk zwemmen in verschillende recreatiebaden, in bubbelbaden, whirlpools, sauna’s en meer. Voor jong en oud is er veel te beleven. Je kunt er heerlijk vrij zwemmen, van de glijbanen af en naar het golfslagbad.
Ook is er voor de kleintjes een baby bad en peuterbad te vinden. Er zijn veel leuke waterattracties, waaronder de Gletsjer Slide wat een wildwaterbaan is. Deze wildwaterbaan is erg leuk om vanaf te gaan voor jon een oud!

Subtropisch zwemparadijs met een wildwaterbaan

Bij het subtropische zwembad Swimfun in Joure kun je een spetterend dagje uit beleven. Voor jong en oud is er ontzettend veel te doen. Je kunt een ontzettend groot avontuur beleven in de wildwaterbaan, die door de jungle en langs watervallen en grotten kronkelt. Je waant je helemaal in de in de jungle! Voor kinderen erg leuk om vanaf te gaan, maar zeker ook voor jongvolwassenen en zelfs volwassenen. Kijk van te voren wel even of je zomaar van deze baan af mag. Ook zijn er diverse spannende glijbanen te vinden waar je vanaf kunt roetsjen en kun je naar het golfslagbad. De glijbanen zijn erg variërend. Zo heb je een ovale glijbaan waar je met of zonder band af kunt glijden, een tubeslide en gewone glijbaan.