Subtropische zwembaden Zeeland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Subtropische zwembaden Zeeland

In heel Nederland zijn er diverse subtropische zwembaden te vinden. Zo beschikt iedere provincie wel over minimaal één subtropisch zwembad. Ook de provincie Zeeland beschikt over een subtropisch zwembad. Dit is onder andere het Aquadome Scheldorado.

Als je een bezoek wilt brengen aan een subtropisch zwembad, is het handig om te weten wat een subtropisch zwembad nou eigenlijk is. Het belangrijkste kenmerk, is dat een subtropisch zwembad altijd beschikt over een doorgaans warmere lucht- en watertemperatuur dan bij een normaal zwembad.

Ook is het zo dat er vaak veel leuke versiersels te vinden zijn, veel bochten, hobbels, en stromingen. Daarnaast zijn er vaak veel gave glijbanen, wildwaterbanen en andere waterattracties te vinden in een subtropisch zwembad. Meer over het subtropische zwembad in de provincie Zeeland, lees je hieronder.

 

De mooiste subtropische zwembaden in en rondom Zeeland:
Port Zélande

Subtropisch zwembad Port Zélande collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 4 sterren
 • Provincie Zuid Holland
 • Adres:
  Port Zélande 2
  3253 MG Ouddorp
 • Meer informatie >>
De Kempervennen

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 5 sterren
 • Provincie Noord Brabant
 • Adres:
  Kempervennendreef 8
  5563 VB Westerhoven
 • Meer informatie >>
De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Park de Haan

Subtropisch zwembad De Haan collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 

Subtropisch zwembad Zeeland: Het Aquadome Scheldorado

Subtropische zwembaden Zeeland

Het Aquadome Scheldorado is een gezellig en mooi subtropisch zwembad. Het is onlangs vernieuwd en sfeervol gemoderniseerd. Je vindt er allerlei tropische stijlen en een gave inrichting. Er zijn verschillende zwembaden, veel waterattracties en er zijn nog veel andere activiteiten. Zo is er een kids-club, moviecorners, gigantisch veel entertainment, een indoor speeltuin en er is een hamburgerrestaurant waar je heerlijk kunt dineren.

Er zijn verschillende zwembaden aanwezig in dit subtropische zwembad. Er is een golfslagbad, waarbij de hoge golven eraan komen zodra de scheepshoorn gaat. Je kunt hier heerlijk met de golven meedeinen en je hebt misschien zelfs voor heel even het gevoel alsof je lekker in de zon in de zee aan het dobberen bent.

Je kunt ook heerlijk spetteren en spelen in het recreatie bad. In het recreatie bad zijn diverse waterattracties. Zo is er een superwaterglijbaan van maar liefst 60 meter lang, een piratenschip met wateremmers en een glijbaan, een aquajungle waar je door middel van touwen van boomhut naar boomhut kunt gaan en er is nog meer. Er is bijvoorbeeld nog een waterval, er zijn waterpaddestoelen, sproeipalen, stroomversnellingen en plonsbaden. Ook is er een buitenbad met heerlijk warm water dat hoort bij het recreatie bad. Dit subtropische zwembad genaamd het Aquadome in Scheldorado beschikt ook over een peuterbad. Het is warm, veilig en ondiep en het is beschikt over een leuke jungle stijl. Er zijn krokodillen, apen, een speelhuis met glijbanen en valemmers.