Subtropisch zwembad Aqua Mundo Het Heijderbos

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 12 personen
– Jungle cottage
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Snorkelen
– Wildwaterbaan
– Buitenbad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

Beleef de grootste kicks, boven en onder water, in een spectaculair zwemparadijs. Bedwing de kolkende stroom van de wildwaterbaan, de allersnelste van Center Parcs. Het subtropisch zwembad Het Heijderbos is er ééntje die je absoluut gezien moet hebben.

Subtropisch zwembad Het Heijderbos

Het subtropisch zwembad Het Heijderbos is een zwembad geschikt voor het hele gezin. Het is dan ook een favoriete locatie voor een familievakantie of weekendje weg met de kinderen. Het zwembad is van alle gemakken voorzien. Je kunt bijvoorbeeld de rustgevende onderwaterwereld verkennen van een verzonken stad, tussen exotische vissen. Kinderen maken in de ‘Kinder Duik Introductie’ kennis met de duiksport, inclusief een rit op de onderwaterscooter.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Zoals in bovenstaande tekst al te lezen is, is er volop vertier en activiteiten in het subtropisch zwemparadijs Het Heijderbos. Voor jong en oud is hier meer dan genoeg plezier te maken. De rijke aankleding, hoge temperaturen, vele glijbanen, wildwaterbanen en het fijne buitenbad zorgen dat dit zwembad een zeer goede beoordeling heeft. Niet voor niets is Aqua Mundo Het Heijderbos verkozen tot Zwembad van het Jaar!

Waar ligt subtropisch zwembad De Eemhof?

Adres: Subtropisch zwembad Het Heijderbos
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen
Telefoon: 0485 49 67 00
Website: Bekijk zwembad