Subtropisch zwembad Aqua Mundo Erperheide

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 8 personen
– Pony cottage
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Wild Water Rafting
– Wildwaterbaan
– Lagune zwembad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Erperheidestraat 2
3990 Peer (België)
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

 

Net over de grens bij Eindhoven en Valkenswaard ligt het prachtige subtropisch zwembad op Center Parcs Erperheide. Dit 4 sterren vakantiepark is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er diverse cottages en hotelkamers te boeken en is er een zeer uiteenlopende activiteitenprogramma. Er is een buitenzwembad met een wildwaterbaan. Wil je ontspannen? De sauna biedt dan uitkomst. In de Spa kun je ook gebruik maken van diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Subtropisch zwembad Erperheide

Het subtropisch zwembad De Erperheide is een echt subtropisch zwemparadijs. Een wildwaterbaan kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Evenals een stoere glijbaan! Wie is er het snelst beneden? Ben je een avonturier? Je kunt ook een duik cursus volgen in het zwembad!

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Naast de wildwaterbaan en glijbanen zijn er in het subtropische zwembad Erperheide ook bubbelbaden, golfslagbad, Lazy River met stroomversnelling en is er een Lagune bad waar je kunt relaxen en van de tropische omgeving kunt genieten. Deze is geleden naast het golfslagbad.

Bekijk alle activiteiten >>

 

Zowel binnen als buiten kun je in dit zwembad diverse activiteiten doen. Het buitenbad is rechthoekig en kun je van binnen betreden. De wildwaterbaan gaat deels binnen en deels buiten. Heerlijk in de zomer, maar ook in de winter!

Aqua Mundo Erperheide

Een dagje, midweekje of een week vakantie vieren net over de grens? Subtropisch zwembad Aqua Mundo Erperheide, gelegen op het gelijknamige Center Parcs, is dan zeker een aanrader!

Adres: Subtropisch zwembad Erperheide
Erperheidestraat 2
3990 Peer (België)
Telefoon: +32 11 61 62 63
Website: Bekijk zwembad