Subtropische zwembaden Limburg

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Subtropische zwembaden Limburg

Er zijn verschillende subtropische zwembaden te vinden in de provincie Limburg. Welke zwembaden dit zijn en meer informatie hierover, zie je hieronder. Het is goed om te weten wat een subtropisch zwembad nou eigenlijk is.

De mooiste subtropische zwembaden in Limburg en omgeving:
Het Heijderbos

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Lommerbergen

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Het Meerdal

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Limburgse Peel

Subtropisch zwembad Limburgse Peel collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Vergelijk de subtropische zwembaden >>

 

Een subtropisch zwembad, is een zwembad waarbij de water- en luchttemperatuur warmer is dan bij een normaal zwembad. Gemiddeld ligt de temperatuur bij een subtropisch zwembad rond de 27 à 28 graden.

Ook zijn er veel recreatiebaden en kun je veel geweldige en spannende waterattracties verwachten. Meer over de subtropische zwembaden in de provincie Limburg, lees je hieronder. Wist je dat je een bezoek aan een subtropisch zwembad in Limburg ook kunt combineren met een verblijf op één van de vakantieparken bij dit zwemparadijs? Je kunt op die manier nog langer genieten van het zwembad want je kunt er meerdere dagen zwemmen. De mooiste subtropische zwembaden van Limburg kun je bezoeken op de vakantieparken van Landal en Center Parcs.

Aqua Mundo het Heijderbos

Als je niet in het park Center Parcs verblijft, kun je toch een dagje komen zwemmen bij het subtropische zwembad genaamd Aqua Mundo het Heijderbos. Voor iedereen is er wel iets wils.

Aqua Mundo het Meerdal

Ook Aqua Mundo het Meerdal is een subtropisch zwembad dat zich bevindt in één van de Center Parcs parken in de provincie Limburg. Ook dit subtropische zwembad zit vol met spannende belevenissen.

Aqua Mundo Limburgse Peel

Het is heerlijk om een dagje te zwemmen bij het subtropische zwembad genaamd Aqua Mundo Limburgse Peel. Ook dit subtropische zwembad is te vinden in een Center Parcs park. Je kunt er van spannende glijbanen af glijden, van de wildwaterbaan, waterpret hebben in de verschillende recreatie zwembaden en je kunt er zonnen op de ligweide aan de rand van het subtropische zwembad.

Landal de Lommerbergen

Het subtropische zwembad genaamd Landal de Lommerbergen is een erg leuk zwembad voor jong en oud. De kleintjes kunnen zich vermaken in het kids-junglebad en voor de wat oudere kinderen zijn er veel waterattracties te vinden in dit subtropische zwembad. Terwijl de kinderen heerlijk van de glijbanen aan het zoeven zijn of dobberen in het golfslagbad, kunnen de ouders genieten in een whirlpool bad. Naast het kids-junglebad is er ook een peuterbad voor de allerkleinsten en een kinder-doe-bad voor de kleuters. Naast de recreatie baden en leuke attracties in dit subtropische zwembad, kun je ook zwemmen in het buitenzwembad.

Mosaqua in Gulpen

Het subtropische zwembad Mosaqua in Gulpen is net vernieuwd en is erg leuk voor jong en oud. Het is altijd gezellig en het maakt niet uit of het nou goed weer of slecht weer is. Je kunt er zwemmen in de jungle tussen de wilde dieren.