Subtropisch zwembad Aqua Mundo Les Bois-Francs

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 8 personen
– Hotelkamers
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Aqua Speed
– Lazy River
– Groot buitenbad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Les Barils
27130 Verneuil-sur-Avre (Frankrijk)
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

Het subtropisch zwembad Les Bois Francs ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Parijs. Het is met de auto maar ook met de trein goed bereikbaar. Wat maakt het subtropisch zwemparadijs Les Bois Francs nu zo bijzonder? De vele activiteiten die gedaan kunnen worden in en rondom het zwembad maken het absoluut een bezoek waard. De rijke aankleding van het zwembad, de fijne temperatuur van het water en het warme binnen klimaat maken het een echt subtropisch zwembad.

Subtropisch zwembad Les Bois Francs

Ben je gek op snelle glijbanen of wil je het juist wat rustiger aan gaan doen? Beide is mogelijk. Ga door de rustige Lazy River of ga juist door de spannende wildwaterbaan. Je kunt in het subtropisch zwembad Les Bios Francs zowel binnen als buiten zwemmen. Het buitenzwembad is verwarmd en daardoor het gehele jaar door heerlijk om in te zwemmen. Het buitenzwembad heeft ook een eigen glijbaan en heerlijke ligbedjes.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Het binnenzwembad is groots en voorzien van diverse glijbanen en een speciaal kinderbad. Tevens is er een golfslagbad aanwezig. Er kan ook aan fitness worden gedaan. Op vaste tijden is er aqua fitness in de vorm van Aqua Cyclo Fit en andere leuke workouts.

Bekijk de foto’s van het zwembad om een goede indruk te krijgen van dit prachtige subtropische zwembad. Je kunt bij dit subtropisch zwemparadijs ook één van de mooiste cottages of hotelkamers boeken. Zo kun je lekker lang zwemmen en genieten van een fijne (mini) vakantie.

Waar ligt subtropisch zwembad Les Bois Francs?

Adres: Subtropisch zwembad Les Bois Francs
Les Barils
27130 Verneuil-sur-Avre (Frankrijk)
Telefoon: +33 232 60 52 00
Website: Bekijk zwembad