Maak hieronder je keuze:

De mooiste zwembaden van de provincie!


Zwembaden kiezen

  1. Selecteer hierboven de provincie waar je wilt zwemmen
  2. Maak je keuze waar het zwembad aan moet voldoen
  3. Bekijk de mooiste zwembaden
Bekijk alle subtropische zwembaden >>

 

Subtropische zwembaden Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant beschikt over verschillende subtropische zwembaden. Een subtropisch zwembad is leuk voor jong en oud en er zijn veel verschillende waterattracties te vinden.

  • Glijbanen
  • Wildwaterbaan
  • Subtropische temperatuur

 

Je kunt er leuke activiteiten doen, van spannende glijbanen af glijden, in een golfslag bad en er is nog veel meer te beleven. Welke subtropische zwembaden er zoal te vinden zijn in de provincie Noord-Brabant, lees je hieronder.

Aqua Mundo de Kempervennen

Vakantieparken met subtropisch zwembad, Kempervennen

Aqua Mundo de Kempervennen is een subtropisch zwembad dat zich bevind in een Center Parcs park. Er zijn snelle stromingen, hobbels en bochten. Je kunt er genieten van veel waterattracties. Zo zijn er een wildwaterbaan waar je als echte snelheidsduivel vanaf kunt gaan, glijbanen en andere kleinere attracties.

Voor de kleintjes is er een kinder-doe-bad. Hier kun je met een gerust hart je kleine kind(eren) waterpret laten beleven. Naast de recreatiebaden en waterattracties kun je ook duiken bij dit subtropische zwembad. Er is een kinder duik introductie, maar ook een duik introductie voor volwassenen. Wat erg leuk is, is dat er in dit subtropische zwembad ook een zee bad te vinden is.

Landal het Vennenbos in Hapert

Landal het Vennenbos in Hapert is een geweldig subtropisch waterzwemparadijs voor jong en oud. Je kunt er plezier maken in het golfslagbad, van de spannende glijbaan glijden genaamd de Black Hole, pret hebben in het Kids Junglebad of je kunt een tochtje maken van de lazy river. Ook is er een openluchtzwembad te vinden waar je in de zomer heerlijk kunt zwemmen en zonnen op de ligweide.

Naast deze bovenstaande waterattracties zijn er ook andere faciliteiten te vinden in dit subtropische zwembad. Zo zijn er whirlpools, kruidenbaden en een sprüdelbad. Voor jong en oud is er ontzettend veel waterpret te beleven in het subtropische zwembad van Landal het Vennenbos in Hapert.

AquaFun Sportiom in Den Bosch

Subtropisch zwembad Sportiom Noord Brabant

AquaFun Sportiom is een subtropisch zwembad waar je een complete dag uit kunt beleven. Je kunt van de snelle en spannende glijbanen glijden, met een luchtband van de wildwater rivier af, de golven trotseren in het golfslagbad en genieten van andere kleine waterattracties. Voor de kleintjes is een kinderbadje aanwezig.

Glijbanen en wildwaterbanen

Dit bad heet Turtle Bay en beschikt over een lekkere warme watertemperatuur. Tussen het zwemmen door in dit subtropische zwembad, kun je bijkomen in de snackcorner of op het terras van AquaFun Sportiom. Naast al deze faciliteiten en attracties zijn er ook een kruidenbad, whirlpool en stoomcabine aanwezig voor optimale rust en ontspanning.