Subtropische zwembaden Flevoland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Subtropische zwembaden in Flevoland

Subtropisch zwembad in Flevoland gezocht? Er is in deze provincie één tropisch bad. Dit zwembad heet Aqua Mundo de Eemhof en het is te vinden in het park Center Parcs. Een subtropisch zwembad voldoet aan een aantal kenmerken. Zo is de water- en luchttemperatuur gemiddeld hoger dan in een normaal zwembad. Deze temperatuur ligt rond de 27 à 28 graden. Ook zijn er in subtropische zwembaden andere kenmerken en attracties.

De mooiste subtropische zwembaden in Flevoland en omgeving:
De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Huttenheugte

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Parc Sandur

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

  • 3 sterren
  • Provincie Noord Holland
  • Adres:
    Vondellaan 60
    2041 BE Zandvoort
  • Meer informatie >>
Bekijk alle subtropische zwembaden >>

 

Subtropisch zwemparadijs Flevoland

Er zijn veel bochten, hobbels, stromingen en je vindt er ook altijd gave glijbanen, wildwaterbanen en andere spannende waterattracties. Naast de spannende attracties zijn er ook verschillende zwembaden waaronder het kinder-doe-bad voor de kleintjes, het koraal bad en een buitenzwembad. Hieronder vind je meer informatie over het subtropische zwembad genaamd Aqua Mundo de Eemhof.

Aqua Mundo de Eemhof

vakantieparken met subtropisch zwembad, de Eemhof

Aqua Mundo de Eemhof in de provincie Flevoland is een erg leuk subtropisch zwembad. Voor jong en oud is er veel te beleven. In dit subtropische zwembad kun je leren surfen, leren duiken en vooral veel waterpret beleven. Er zijn verschillende recreatiebaden te vinden voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een kinder-doe-bad. Dit bad is erg veilig voor kleine kinderen en ze kunnen genieten van diverse waterattracties. De watertemperatuur van het kinderbadje is iets hoger dan de andere recreatiebaden in dit subtropische zwembad. Je kunt in het subtropische zwembad Aqua Mundo de Eemhof genieten van het golfslag bad en diverse spannende glijbanen.

Bekijk zwembad De Eemhof >>

 

Subtropisch zwembad Flevoland met glijbanen

De wildwaterbaan is ook erg gaaf om vanaf te gaan. Je gaat naar boven, naar beneden en maakt spannende bochten. Het is de kunst om je hoofd boven water te houden. Voor de wildwaterbanen gelden wel een aantal veiligheidsregels. Je kunt er van te voren op letten voor welke leeftijd en/of lengte de wildwaterbaan van dit subtropische zwembad geschikt is. Naast de recreatieve binnenbaden zijn er ook een koraal bad aanwezig en een buitenzwembad.