Subtropisch zwembad Aqua Mundo Parc Sandur

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 12 personen
– Vrijstaande cottage
– Kindercottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Bubbelbaden
– Glijbaan
– Sauna
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Sandurdreef 5
7828 AA Emmen
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

Het subtropisch zwembad Parc Sandur is gelegen op het gelijknamige Center Parcs. Het zwembad wordt ook wel Aqua Mundo Parc Sandur genoemd. Hier zijn volop faciliteiten en activiteiten aanwezig zoals een wildwaterbaan, glijbaan, bubbelbaden en een kinderbad.

Subtropisch zwembad Parc Sandur

In het subtropisch zwembad Parc Sandur kun je vele uren zwemmen, racen van glijbanen of relaxen in een sauna. De mooie glijbanen zorgen voor jong en oud voor veel plezier. Naast de normale zwembaden kun je in het subtropisch zwemparadijs ook naar het golfslagbad gaan. Het is net alsof je in de zee bent! Met het grote voordeel dat dit water niet prikt in de ogen.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Er is voldoende vertier en vermaak in Aqua Mundo Parc Sandur. Je kunt ook meedoen aan verschillende workshops in het water. Naast een heerlijk zwembad is er ook een sauna en Turks stoombad aanwezig. De verschillende activiteiten zorgen voor veel variatie in wat je hier allemaal kunt doen. Het subtropisch zwembad Parc Sandur is te bezoeken met een dagkaart of onbeperkt te bezoeken tijdens het verblijf op het vakantiepark.

Waar ligt subtropisch zwembad Parc Sandur?

Adres: Subtropisch zwembad Parc Sandur
Sandurdreef 5
7828 AA Emmen
Telefoon: 0591 66 74 00
Website: Bekijk zwembad