Zwembaden in Limburg

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

In de provincie Limburg vind je diverse zwembaden. Wij hebben de zwembaden uit Limburg voor je op een rijtje gezet, deze kan je hieronder bekijken.

De mooiste zwembaden in Limburg en omgeving:
Het Heijderbos

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Lommerbergen

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Het Meerdal

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Limburgse Peel

Subtropisch zwembad Limburgse Peel collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Vergelijk de mooiste zwembaden >>  

De zwembaden met foto zijn de meest populaire zwembaden, bekijk deze als eerste! Er zijn diverse soorten zwembaden in Limburg, zoals binnenbaden, buitenbaden en subtropische zwembaden.

Zwembad met glijbanen in Limburg

Ben je specifiek op zoek naar een zwembad met glijbanen? In Limburg zijn er diverse zwemmogelijkheden. Er zijn bekende zwembaden, zoals de Aqua Mundo’s met veel glijbanen en zelfs een wildwaterbaan. Kenmerkend aan de zwembaden in Limburg:

  • Binnenzwembaden
  • Buitenzwembaden
  • Glijbanen en wildwaterbanen
  • Bij jou in de buurt
  • Populairste beoordelingen

 

Daarnaast zijn er verschillende binnenbaden waar je kunt genieten van een glijbaan. Is het zomers lekker weer en wil je gaan zwemmen in een buitenbad, dan zijn er ook voldoende mogelijkheden.

 

 

Subtropisch zwembad in Limburg

Subtropisch zwembad Limburg

Een subtropisch zwembad is enorm populair onder de jeugd. Kinderen zijn er dol op vanwege de aangename temperatuur van de omgeving en het water. Door deze hoge temperatuur is het aangenaam vertoeven en krijgen kinderen, ouderen en baby’s het niet snel koud. Een ander kenmerk van een subtropisch bad zijn natuurlijk de glijbanen. Als we Center Parcs als voorbeeld nemen, dit tropische zwembad is voorzien van diverse glijbanen en een wildwaterbaan. Ook zijn er stroomversnellingen en kan je genieten van wellness.

Binnenzwembad

Het vinden van een binnenzwembad is eenvoudig wanneer je het overzicht bekijkt op waargaanwezwemmen.nl. Zo kan je zien dat er in Limburg 39 zwembaden zijn. Een groot gedeelte hiervan zijn de binnenzwembaden, hier kan je het gehele jaar door zwemmen. In het overzicht kan je de binnenbaden zien, deze zijn gerangschikt op plaatsnaam. Het zoeken is hierdoor makkelijk.

Buitenzwembad

Wil je gaan zwemmen in een openluchtzwembad in Limburg? Ook dan is er meer dan voldoende keuze, in elke plaats of in de buurt hiervan vind je wel een mooi buitenzwembad. Omdat buitenzwembaden niet het gehele jaar open zijn in verband met het weer is het verstandig om goed naar de openingstijden te kijken.

Zoek je een bad in de buurt (of in) een grote plaats? Het lijstje hieronder helpt je met het vinden.

Zwembad Maastricht

  • Club Pellikaan
  • Geusseltbad

Aqua Mundo’s

Zwembad Reuver

Zwembad Valkenburg

  • Konincswinkel
  • Polfermolen