Subtropisch zwembad Aqua Mundo De Kempervennen

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 16 personen
– Woonboot
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Leven in Zee-bad
– Wildwaterbaan
– Wild Water Raften
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

In Noord Brabant kun je dit prachtige subtropische zwembad vinden. Center Parcs Aqua Mundo De Kempervennen is van alle gemakken voorzien zodat je een dag, weekend of complete week vermaakt kan worden.

Subtropisch zwembad De Kempervennen

Het subtropisch zwembad De Kempervennen heeft een heerlijk temperatuur en voorzien van glijbanen, golfslagbad en een stroomversnelling met een wildwaterbaan. Daarnaast kun je er ook waterskiën en duiken. Voor het hele gezin een mooi park met een prachtig subtropisch zwembad. Voor kleine kinderen is er een apart gedeelte zodat ook zij lekker kunnen spelen in het water.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Zwemmen in een subtropisch zwembad is een heuse belevenis. Niet alleen de temperatuur ligt een stuk hoger, de zwembaden zijn ook rijkelijk aangekleed en voorzien van tropische beplanting. Je waant je echt even in een andere wereld. In het subtropisch zwembad De Kempervennen zijn naast de zwembaden en golfslagbad ook verschillende activiteiten te doen. Sommige zijn betaald, de meeste zijn gratis. Wat dacht je van Wild Water Raften of een kijkje onderwater in het ‘Leven in zee bad’? Het subtropisch zwembad De Kempervennen is beoordeeld met de hoogste score die je kunt behalen. Het is dan ook een prachtig subtropisch zwemparadijs.

Waar ligt subtropisch zwembad De Kempervennen?

Adres: Subtropisch zwembad De Kempervennen
Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven
Telefoon: 0402 08 33 33
Website: Bekijk zwembad