Kindvriendelijke zwembaden

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Kindvriendelijke zwembaden

Kindvriendelijke zwembaden zijn er in elke provincie. Daarnaast zijn er ook veel zwemparadijzen op vakantieparken die kindvriendelijk zijn. Je kunt dan denken aan Landal of Center Parcs. De subtropische zwembaden zijn speels aangelegd. Dit zie je terug in de beplanting, aankleding, en de aparte kinderbaden.Hieronder zie je de mooiste kindvriendelijke zwembaden op een vakantiepark. Heerlijk om met het gezin even tot rust te komen.

 

De mooiste kindvriendelijke zwembaden:

Subtropisch zwembad De Eemhof collage

Aqua Mundo De Eemhof

Een subtropisch zwembad in Mediterraanse sferen aan het Eemmeer. Voorzien van 5 glijbanen, golfslagbad, wildwaterbaan en een surfsimulator! Het hele gezin kan hier heerlijk zwemmen.

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage

Aqua Mundo De Kempvervennen

Al jaren één van de mooiste subtropisch zwembaden van Nederland! Snorkelen, zwemmen, duiken het kan allemaal. Ga van de stoere glijbanen, wildwaterbaan of ontspan in een bubbelbad.

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage

Zwembad De Lommerbergen

In Limburg gelegen mooi subtropisch zwemparadijs op het vakantiepark van Landal. Er is ook mooi buitenbad, stoere glijbanen, een golfslagbad en voor kinderen zijn er speciale kinderbaden.

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage

Aqua Mundo De Huttenheugte

Een fijn subtropisch zwemparadijs in de bossen bij Dalen. Het bad heeft meerdere glijbanen, wild water rafting, een buitenbad en een stoere wildwaterbaan. De wellness zorgt voor een goede ontspanning.

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage

Aqua Mundo Het Heijderbos

Het in Limburg gelegen subtropisch zwembad behoort tot één van de mooiste. Het is voorzien van snelle glijbanen, golfslagbad, kinderbaden en een wildwaterbaan. Echt een aanrader!

Subtropisch zwembad Port Zélande collage

Aqua Mundo Port Zélande

Het subtropisch zwembad aan het Grevelingenmeer heeft een enorm Water Playhouse voor eindeloze wateravonturen. Voor je adrenalinekick zoef je door de Turbo Tunnel of door de wildwaterbaan.

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage

Aqua Mundo Park Zandvoort

Heb jij wel eens een film gekeken in een zwembad? Hier kan dat! Ook zijn er gave glijbanen, een golfslagbad, een buitenbad en zijn er bubbelbaden. Geschikt voor het hele gezin.

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage

Aqua Mundo Het Meerdal

Een familiezwembad midden in de bossen waar kinderen zich koning voelen. Het zwembad heeft een 103 meter lange glijbaan, wildwaterbaan, stroomversnellingen en een mooi buitenbad.

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage

Aqua Mundo Parc Sandur

Geen groot zwembad maar wel eentje die erg overzichtelijk is. Beleef veel plezier van de glijbaan of trek een baantje. Daarnaast is er ook een kinderbad, bubbelbaden en wellness.

Subtropisch zwembad Limburgse Peel collage

Aqua Mundo Limburgse Peel

Spelen in de kinderbaden en baden tussen de palmbomen. Dit zwembad is zeer geschikt voor het hele gezin. Race van de glijbaan of ontspan in de Wellness. Ook is er een buitenbad.

Zo hebben veel zwembaden een peuterbadje en een kleuterbad. Ook zijn er zelfs babybadjes, waar baby’s voor het eerste kunnen zwemmen. Er zijn voor kinderen altijd zwemvestjes beschikbaar voor de veiligheid. Veelal zijn er babyboxen beschikbaar voor de allerkleinsten, zo kunnen deze even een slaapje doen en hebben de ouders de handen even vrij.

Zwembaden met kinderbad

Er zijn in Nederland veel kindvriendelijke zwembaden. Voor kinderen is het uiteraard altijd al heel erg leuk als ze een lekkere duik kunnen nemen in het water, maar het is ook fijn om te weten dat er diverse attracties en activiteiten te doen zijn voor kinderen.

Subtropische kindvriendelijke zwembaden

Hieronder vind je een aantal kindvriendelijke zwembaden. Deze onderstaande zwembaden beschikken allemaal over leuke, veilige waterattracties waaronder glijbanen, een wildwaterbaan, een peuter bad, een kinderbad en een recreatiebad.

Tikibad Wassenaar: Subtropisch zwembad in Zuid-HollandHet Tikibad van het attractiepark Duinrell in Wassenaar is misschien wel het bekendste en meest gewaardeerde subtropische zwembad van heel Nederland. Het Tikibad Duinrell beschikt over ontzettend veel glijbanen.

Er is een supersnelle blits en flits glijbaan, een korte en krachtige glijbaan genaamd de Canon Ball, de Cycloon wat een trechterglijbaan is en er zijn diverse lange, korte, snelle en krachtige glijbanen te vinden voor jong en oud. In totaal zijn er maar liefst 11 glijbanen te vinden in het subtropische zwembad het Tikibad in Duinrell. Naast de glijbanen zijn er ook andere leuke waterattracties. Omdat de glijbanen van het Tikibad snel en krachtig kunnen zijn, zijn er veiligheidsregels aan verbonden.

Ook zijn er glijbanen waar je een bepaalde lengte voor moet hebben en een minimum gewicht. Het is goed om te weten dat kinderen onder de 12 alleen toegang krijgen onder begeleiding van een volwassenen persoon. Het zwembad is zeker kindvriendelijk omdat er voor kinderen ontzettend veel te doen is!

Waterpark Aqua Mexicana

Kindvriendelijke zwembaden NederlandHet kindvriendelijke zwembad genaamd Waterpark Aqua Mexicana is te vinden in het attractiepark Slagharen. In dit subtropische zwembad zijn verschillende waterfaciliteiten te vinden. Het subtropische zwembad is ingericht in Mexicaanse sferen en beschikt over Mexicaanse gebouwen, watervallen, indrukwekkende glijbanen, vijf zwembaden waaronder twee waterspeelplaatsen, een bubbelbad, een groot zwembad en twee sprayparken.

In het subtropische zwembad zijn veel watertoestellen te vinden en voor jong en oud is er ontzettend veel te doen. Er zijn maar liefst 10 glijbanen te vinden waar je vanaf kunt glijden. Het is zeker een kindvriendelijk zwembad, door alle leuke dingen die er in dit kindvriendelijke, subtropische zwembad te doen zijn.