Kindvriendelijke zwembaden

De mooiste zwembaden van de provincie!


Zwembaden kiezen

  1. Selecteer hierboven de provincie waar je wilt zwemmen
  2. Maak je keuze waar het zwembad aan moet voldoen
  3. Bekijk de mooiste zwembaden

Kindvriendelijke zwembaden

De zwembaden van Center Parcs zijn altijd erg kindvriendelijk. De vakantieparken van Center Parcs zijn gemaakt voor gezinnen met kinderen. Dit zie je terug in de zwembaden.

Zo hebben veel zwembaden een peuterbadje en een kleuterbad. Ook zijn er zelfs babybadjes, waar baby's voor het eerste kunnen zwemmen. Er zijn voor kinderen altijd zwemvestjes beschikbaar voor de veiligheid. Veelal zijn er babyboxen beschikbaar voor de allerkleinsten, zo kunnen deze even een slaapje doen en hebben de ouders de handen even vrij.

 

Bekijk de Zwembaden

 

 

Er zijn in Nederland veel kindvriendelijke zwembaden. Voor kinderen is het uiteraard altijd al heel erg leuk als ze een lekkere duik kunnen nemen in het water, maar het is ook fijn om te weten dat er diverse attracties en activiteiten te doen zijn voor kinderen.

Direct naar de kindvriendelijke zwembaden >>

 

Hieronder vind je een aantal kindvriendelijke zwembaden. Deze onderstaande zwembaden beschikken allemaal over leuke, veilige waterattracties waaronder glijbanen, een wildwaterbaan, een peuter bad, een kinderbad en een recreatiebad.

Tikibad Wassenaar: Subtropisch zwembad in Zuid-HollandHet Tikibad van het attractiepark Duinrell in Wassenaar is misschien wel het bekendste en meest gewaardeerde subtropische zwembad van heel Nederland. Het Tikibad Duinrell beschikt over ontzettend veel glijbanen.

Er is een supersnelle blits en flits glijbaan, een korte en krachtige glijbaan genaamd de Canon Ball, de Cycloon wat een trechterglijbaan is en er zijn diverse lange, korte, snelle en krachtige glijbanen te vinden voor jong en oud. In totaal zijn er maar liefst 11 glijbanen te vinden in het subtropische zwembad het Tikibad in Duinrell. Naast de glijbanen zijn er ook andere leuke waterattracties. Omdat de glijbanen van het Tikibad snel en krachtig kunnen zijn, zijn er veiligheidsregels aan verbonden.

Bekijk alle kindvriendelijke zwembaden >>

 

Ook zijn er glijbanen waar je een bepaalde lengte voor moet hebben en een minimum gewicht. Het is goed om te weten dat kinderen onder de 12 alleen toegang krijgen onder begeleiding van een volwassenen persoon. Het zwembad is zeker kindvriendelijk omdat er voor kinderen ontzettend veel te doen is!

Zoek een kindvriendelijk zwembad in je buurt!

Waterpark Aqua Mexicana

Kindvriendelijke zwembaden NederlandHet kindvriendelijke zwembad genaamd Waterpark Aqua Mexicana is te vinden in het attractiepark Slagharen. In dit subtropische zwembad zijn verschillende waterfaciliteiten te vinden. Het subtropische zwembad is ingericht in Mexicaanse sferen en beschikt over Mexicaanse gebouwen, watervallen, indrukwekkende glijbanen, vijf zwembaden waaronder twee waterspeelplaatsen, een bubbelbad, een groot zwembad en twee sprayparken.

In het subtropische zwembad zijn veel watertoestellen te vinden en voor jong en oud is er ontzettend veel te doen. Er zijn maar liefst 10 glijbanen te vinden waar je vanaf kunt glijden. Het is zeker een kindvriendelijk zwembad, door alle leuke dingen die er in dit kindvriendelijke, subtropische zwembad te doen zijn.