Zwembaden in Flevoland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Een overzicht van de zwembaden in Flevoland kan je hier vinden. De provincie Flevoland beschikt over diverse mooie zwembaden, de meest populaire zwembaden kan je hieronder zien. Door op de foto’s te klikken kom je op de pagina terecht. Hier vind je nog meer foto’s en allerlei handige informatie, zoals de openingstijden en het adres. Ook kan je zien welke faciliteiten het zwembad heeft, zoals een glijbaan of een sauna.

De mooiste zwembaden in Flevoland en omgeving:
De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Huttenheugte

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Parc Sandur

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 3 sterren
 • Provincie Noord Holland
 • Adres:
  Vondellaan 60
  2041 BE Zandvoort
 • Meer informatie >>
Bekijk de mooiste zwembaden >>

 

Zwembad in Flevoland met glijbanen

Er zijn diverse zwembaden met glijbanen te vinden, bijvoorbeeld in Almere. Dit zwembad beschikt over meerdere baden en er is een mooie groene glijbaan. Vooral kinderen vinden glijbanen altijd erg leuk, maar uiteraard mogen volwassenen ook gebruik maken van deze faciliteit. In het overzicht hierboven kan je de baden zien met glijbanen in Flevoland.

Een zwembad met meerdere glijbanen is de Eemhof, naast glijbanen zijn er ook diverse stroomversnellingen en er is een wild-waterbaan.

Ben je op zoek naar een subtropisch zwembad? Dan zit je in de provincie Flevoland goed! Persoonlijk vinden wij de Eemhof het mooiste zwembad van Nederland, dit subtropische zwembad heeft alles wat je maar kunt bedenken, zoals diverse glijbanen en stroomversnellingen. Ook is er een hele mooie wild-waterbaan die voor jong en oud leuk is om vanaf te gaan.

 

 

Bosbad Emmeloord Emmeloord
Buitenzwembad De Alk Biddinghuizen
De Abelen Swifterbant
De Vrijbuiter Almere
Rivièra Beach Biddinghuizen
Sportcentrum De Koploper Lelystad
Sportcomplex Het Baken Zeewolde
Subtropisch zwemparadijs De Eemhof Zeewolde
Zwem- en Recreatiebad ’t Bun Urk
Almere Haven Almere
Almere Stad Almere
Overboord Dronten

 

 

Subtropisch zwembad Flevoland

Zwembaden in Flevoland

Het voordeel van subtropisch is dat de temperatuur er hoog is, lekker warm voor kinderen en ook baby’s kan je hierdoor gerust meenemen. Het water heeft ook een tropische temperatuur, hierdoor is het aangenaam zwemmen en een heerlijk dagje uit.

Binnenbad

Laat het weer het niet toe om buiten te zwemmen en ben je op zoek naar een binnenzwembad? In Flevoland kan je kiezen uit diverse mooie binnenzwembaden, deze zijn altijd leuk om te bezoeken en helemaal wanneer het winter is of bij slecht weer.

Buitenbad

Is het lekker weer en wil je gaan zwemmen in een buitenbad? Ook dit is uiteraard mogelijk in Flevoland! Er zijn een aantal mooie buitenzwembaden, hier kan je met je vrienden of als gezin genieten van een heerlijk dagje. Let wel op de openingstijden van buitenbaden, op de websites kan je deze informatie vinden.

Kortom, ondanks dat Flevoland niet veel zwembaden heeft zijn er toch genoeg voorzieningen om je als zwemmer uit te leven. Grote uitschieter in deze provincie is de Eemhof, dit is een heel groot zwembad voor jong en oud en heeft alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Een kort overzicht van de zwembaden per grootste plaats tref je hieronder aan.

Zwembad Almere

 • Almere Haven
 • Almere Stad
 • De Vrijbuiter

Zwembad Zeewolde

 • Sportcomplex het Baken
 • Zwemparadijs de Eemhof

Zwembad Biddinghuizen

 • Riviera Beach
 • De Alk