Subtropische zwembaden Noord-Holland

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Subtropische zwembaden Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland zijn diverse subtropische zwembaden te vinden. Wat kenmerkend is aan een subtropisch zwembad, is dat er veel versiersels zijn, de water- en luchttemperaturen warmer zijn dan in normale zwembaden en er veel leuke waterattracties te vinden zijn.

In een subtropisch zwembad vind je bijvoorbeeld vaak glijbanen, een wildwaterbaan, een golfslagbad en nog veel meer. Ook zijn er vaak ontspannende faciliteiten te vinden waaronder een sauna, whirlpool baden en een bubbelbad.

Welke subtropische zwembaden zoal te vinden zijn in de provincie Noord-Holland, lees je hieronder.

De mooiste subtropische zwembaden in Noord Holland en omgeving:
Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

  • 3 sterren
  • Provincie Noord Holland
  • Adres:
    Vondellaan 60
    2041 BE Zandvoort
  • Meer informatie >>
De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Vergelijk de subtropische zwembaden >>

 

Subtropisch paradijs Noord-Holland 1: Aqua Mundo park Zandvoort

Vakantieparken met subtropisch zwembad, Aqua Mundo Zandvoort

Als je een heerlijk dagje uit wilt, is het leuk om naar het subtropische zwembad van het Aqua Mundo park Zandvoort te gaan. Dit subtropische zwembad bevindt zich in Center Parcs. Je kunt je er urenlang vermaken. Er zijn verschillende glijbanen te vinden in dit subtropische zwembad, maar ook een golfslagbad, een kinder-doe-bad voor de kleintjes en 25 meter bad. Vanaf Haarlem ben je er zo.

Wat erg gaaf is, is dat dit subtropische zwembad over een 25 meter bad beschikt waar een complete bioscoop is. Je kunt hier zwemmend een leuke film kijken, hoe leuk is dat? Dit bad wordt de Aqua Cinema genoemd. Er zijn verschillende activiteiten te doen voor jong en oud en je kunt er heerlijk ontspannen. Ook kun je ervoor kiezen om sportief baantjes te zwemmen. Lees meer >>

Subtropisch zwembad Noord-Holland 2: De Mirandabad in Amsterdam

Subtropisch zwembad Noord-Holland

De Mirandabad is een subtropisch zwemparadijs in Amsterdam-Zuid. Er zijn verschillende baden te vinden waar je heerlijk kunt zwemmen en veel waterpret kunt hebben. Zo is er een 25 meter bad, een buitenbad en een subtropisch golfslagbad. Je kunt in dit subtropische zwembad van glijbanen af roetsjen, genieten in de stoombaden en bubbelbaden en je kunt er onder de zonnebank. Ook is er voor de kleintjes een peuterbad waar verschillende waterattracties te vinden zijn. Het subtropische golfslagbad beschikt over tropische versiersels en door de koepel en palmbomen is het net alsof je heerlijk op vakantie bent. Wat erg leuk is, is dat je er ook je kinderfeestje kunt vieren.

Subtropisch zwembad Noord-Holland 3: Zwembad de Waterdam in Volendam

Zwembad de Waterdam in Volendam is een erg leuk subtropisch zwembad voor jong en oud. Je kunt er heerlijk zwemmen en genieten van diverse waterattracties. De echte durfallen kunnen van de glijbanen af roetsjen of van andere wateractiviteiten genieten. Voor de kleintjes is er een peuterbadje te vinden waar ze veilig waterplezier kunnen maken. Er zijn verschillende recreatiebaden waar jong en oud kunnen genieten. Je kunt in dit subtropische zwembad heerlijk zwemmen met je gezin, maar ook kun je er kinderfeestjes vieren. Naast zwembaden en diverse wateractiviteiten ondernemen kun je ook heerlijk ontspannen. Ga bijvoorbeeld heerlijk in de whirlpool, het bubbelbad of kleur een beetje bij onder de zonnebank.