Subtropisch zwembad Aqua Mundo Port Zélande

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 12 personen
– Kindercottage met speeltuin
– Mindervaliden cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– 2 Glijbanen
– Wildwaterbaan
– Water speeltuin
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

In Zeeland tussen het Grevelingenmeer en een van de mooiste Noordzeestranden tref je het heerlijke subtropisch zwembad Port Zélande. Één van de mooiste (buiten) subtropische zwembaden van Center Parcs. Je kunt hier meerdere dagen heerlijk zwemmen, spelen en genieten van deze prachtige Aqua Mundo.

Subtropisch zwembad Port Zélande

Het subtropisch zwembad Port Zélande kenmerkt zich met een zeer rijke aankleding, hoge temperatuur van het water en het tropisch klimaat. Koud zul je het hier niet snel hebben. Er zijn verschillende glijbanen en een hele gave wildwaterbaan die grotendeels door de buitenlucht gaat. Het is één van de mooiste wildwaterbanen van Nederland!

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

In het subtropische zwembad zijn verschillende activiteiten te doen. Sommige zijn betaald, maar het overgrote deel is gratis. Zo ga je van de snelle glijbanen en door de ruige wildwaterbaan. Voor de kinderen is er ook een grote water speeltuin. Ontspannen is hier ook goed mogelijk. De kinderen druk in het water, de ouders rustig op een ligbedje met een tijdschrift. Het subtropisch zwembad Port Zélande wordt dan ook voor vele gezinnen en families bezocht. Meer informatie over het subtropisch zwemparadijs zie je hieronder. Bekijk de website voor het overzicht van alle activiteiten.

Waar ligt subtropisch zwembad Port Zélande?

Adres: Subtropisch zwembad Port Zélande
Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp
Telefoon: 0111 67 47 60
Website: Bekijk zwembad