Zwemmen in Center Parcs Aqua Mundo

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Het Aqua Mundo van Center Parcs heeft tot op de dag van vandaag één van de mooiste subtropische zwembaden van Nederland. Het vakantiepark investeert veel tijd en geld om het zo mooi mogelijk te maken voor de bezoekers. Dit is ook terug te zien in het feit dat ze bijna elk jaar in de prijzen vallen tijdens de zwembad van het jaar verkiezing. Center Parcs heeft vakantieparken in Nederland en in het buitenland. Naast de 9 Nederlandse vakantieparken kun je ook een bezoekje brengen aan één van de parken in België, Duitsland en Frankrijk.

Zwemmen in Center Parcs Aqua Mundo

Wanneer je aan het zwemmen bent in Center Parcs heb je soms het gevoel dat je in een ander land bent. De rijke en zorgvuldig gekozen aankleding en uiteraard het heerlijke subtropische klimaat zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen, zwemmen en spelen in en rond het water.

 

De mooiste subtropische zwembaden van Center Parcs:

Subtropisch zwembad De Eemhof collage

Aqua Mundo De Eemhof

Een subtropisch zwembad in Mediterraanse sferen aan het Eemmeer. Voorzien van 5 glijbanen, golfslagbad, wildwaterbaan en een surfsimulator! Het hele gezin kan hier heerlijk zwemmen.

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage

Aqua Mundo De Kempvervennen

Al jaren één van de mooiste subtropisch zwembaden van Nederland! Snorkelen, zwemmen, duiken het kan allemaal. Ga van de stoere glijbanen, wildwaterbaan of ontspan in een bubbelbad.

Subtropisch zwembad Lommerbergen collage

Zwembad De Lommerbergen

In Limburg gelegen mooi subtropisch zwemparadijs op het vakantiepark van Landal. Er is ook mooi buitenbad, stoere glijbanen, een golfslagbad en voor kinderen zijn er speciale kinderbaden.

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage

Aqua Mundo De Huttenheugte

Een fijn subtropisch zwemparadijs in de bossen bij Dalen. Het bad heeft meerdere glijbanen, wild water rafting, een buitenbad en een stoere wildwaterbaan. De wellness zorgt voor een goede ontspanning.

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage

Aqua Mundo Het Heijderbos

Het in Limburg gelegen subtropisch zwembad behoort tot één van de mooiste. Het is voorzien van snelle glijbanen, golfslagbad, kinderbaden en een wildwaterbaan. Echt een aanrader!

Subtropisch zwembad Port Zélande collage

Aqua Mundo Port Zélande

Het subtropisch zwembad aan het Grevelingenmeer heeft een enorm Water Playhouse voor eindeloze wateravonturen. Voor je adrenalinekick zoef je door de Turbo Tunnel of door de wildwaterbaan.

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage

Aqua Mundo Park Zandvoort

Heb jij wel eens een film gekeken in een zwembad? Hier kan dat! Ook zijn er gave glijbanen, een golfslagbad, een buitenbad en zijn er bubbelbaden. Geschikt voor het hele gezin.

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage

Aqua Mundo Het Meerdal

Een familiezwembad midden in de bossen waar kinderen zich koning voelen. Het zwembad heeft een 103 meter lange glijbaan, wildwaterbaan, stroomversnellingen en een mooi buitenbad.

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage

Aqua Mundo Parc Sandur

Geen groot zwembad maar wel eentje die erg overzichtelijk is. Beleef veel plezier van de glijbaan of trek een baantje. Daarnaast is er ook een kinderbad, bubbelbaden en wellness.

Subtropisch zwembad Limburgse Peel collage

Aqua Mundo Limburgse Peel

Spelen in de kinderbaden en baden tussen de palmbomen. Dit zwembad is zeer geschikt voor het hele gezin. Race van de glijbaan of ontspan in de Wellness. Ook is er een buitenbad.

Wildwaterbanen in Aqua Mundo van Center Parcs

Wildwaterbaan Aqua Mundo
Voor de iets grotere kinderen en uiteraard de volwassenen zijn er wildwaterbanen te vinden in verschillende vakantieparken. Deze zijn binnen, maar soms ook (deels) buiten. Zoals je van een Aqua Mundo mag verwachten wordt het water avontuur versterkt door de rijke aankleding van de omgeving.

Golfslagbad in het subtropisch zwembad in Center Parcs

Golfslagbad Aqua Mundo Center Parcs

Binnen zwemmen met het idee dat je in de zee bent? Dat kan alleen in een golfslagbad. Door de constante watertemperatuur van 29°C krijg jij het niet snel koud. Het subtropisch zwemparadijs is zeer rijkelijk aangekleed met tropisch planten en vrolijke kleuren.

Water Playhouse voor kinderen in Aqua Mundo

Water Playhouse Center Parcs

Wie wil er niet lekker spelen in en met het water? Speciaal daarvoor heeft Center Parcs verschillende Aqua Mundo’s uitgerust met een ‘Water Playhouse’. Hierin zijn verschillende waterobstakels opgenomen die je moet trotseren om de uitgang te bereiken. Je krijgt onder meer te maken met watervallen, glijbanen, waterkanonnen en een mega emmer met maar liefst 900 liter water. Dit alles zorgt ervoor dat jij eindeloos speelplezier zult beleven.

Glijbanen voor jong en oud

Zwembaden met glijbanen Aqua Mundo

Het Aqua Mundo van Center Parcs heeft naast de mooie zwembaden ook mooie glijbanen. Deze kunnen erg snel gaan, maar er zijn ook langzame glijbanen waar je met een band doorheen gaat. Zo heb je bijvoorbeeld in Aqua Mundo De Eemhof de Turbo Twister. Deze glijbaan heeft een lengte van 154 meter. Absoluut een aanrader.

Buitenzwembad in alle Aqua Mundo’s

Buitenzwembad Center Parcs

Alle zwembaden van Center Parcs zijn voorzien van een verwarmd buitenzwembad. Hoe het er buiten precies uitziet kan per vakantiepark verschillen. Zo heb je bij de één een grote wildwaterbaan terwijl de ander meer ruimte heeft om te zonnen in het water.

Nieuw: Koraalbaden bij Center Parcs

Koraalbaden Aqua Mundo Center Parcs

Elke Aqua Mundo heeft een eigen thema. Zo kom je bij de Kempervennen een Aqua Mundo tegen waar je kunt zwemmen en snorkelen. Onderwater waan je jezelf in een compleet andere wereld. Je zult hier vissen zien samen met een prachtig koraal. Als je goed kijkt kun je zelfs een haaien spotten!

Spa en Wellness, ontspannen in het subtropisch zwemparadijs

Naast het zwemmen in de Aqua Mundo kun je op verschillende parken ook genieten van een spa met wellness. Daarbij kan een ontspannende massage natuurlijk niet ontbreken.

Voor jong en oud is er altijd voldoende activiteiten te doen. De laatste jaren investeert Center Parcs veel in de parken. Zo worden er regelmatig renovaties gedaan aan de cottages en wordt meer luxe de standaard. Ook de activiteiten en belevenissen worden regelmatig tegen het licht gehouden en daar waar nodig aangepast.

De 6 zekerheden van Center Parcs

Center Parcs heeft een aantal voordelen waardoor het een geliefde plek is om een weekendje of weekje weg te boeken. Zo zijn de onderstaande activiteiten altijd inbegrepen in de prijs:

  • Cottages in de mooiste natuur, compleet ingericht en met veel privacy.
  • Onbeperkt naar de Aqua Mundo, het enige echte subtropische zwemparadijs.
  • Allerlei gratis activiteiten, voor iedereen.
  • Zomer of winter, binnen of buiten: het hele jaar door vakantieplezier.
  • Jouw vakantie, jouw wensen. Volop keuze zoals jij het wilt.
  • Geniet van het gemak. Van aankomst tot eindschoonmaak.