Het Aqua Mundo van Center Parcs heeft tot op de dag van vandaag één van de mooiste subtropische zwembaden van Nederland. Het vakantiepark investeert veel tijd en geld om het zo mooi mogelijk te maken voor de bezoekers. Dit is ook terug te zien in het feit dat ze bijna elk jaar in de prijzen vallen tijdens de zwembad van het jaar verkiezing. Center Parcs heeft vakantieparken in Nederland en in het buitenland. Naast de 9 Nederlandse vakantieparken kun je ook een bezoekje brengen aan één van de parken in België, Duitsland en Frankrijk.

Zwemmen in Center Parcs Aqua Mundo

Wanneer je aan het zwemmen bent in Center Parcs heb je soms het gevoel dat je in een ander land bent. De rijke en zorgvuldig gekozen aankleding en uiteraard het heerlijke subtropische klimaat zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen, zwemmen en spelen in en rond het water.

De mooiste subtropische zwembaden van Center Parcs
De Eemhof

Subtropisch zwembad De Eemhof collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Huttenheugte

Subtropisch zwembad De Huttenheugte collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

De Kempervennen

Subtropisch zwembad De Kempervennen collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

 • 5 sterren
 • Provincie Noord Brabant
 • Adres:
  Kempervennendreef 8
  5563 VB Westerhoven
 • Meer informatie >>
Het Heijderbos

Subtropisch zwembad Het Heijderbos collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Het Meerdal

Subtropisch zwembad Het Meerdal collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Limburgse Peel

Subtropisch zwembad Limburgse Peel collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Parc Sandur

Subtropisch zwembad Parc Sandur collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Park Zandvoort

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Port Zélande

Subtropisch zwembad Port Zélande collage
Bekijk het subtropisch zwembad >>

Wildwaterbanen in Aqua Mundo

Wildwaterbaan Aqua Mundo
Voor de iets grotere kinderen en uiteraard de volwassenen zijn er wildwaterbanen te vinden in verschillende vakantieparken. Deze zijn binnen, maar soms ook (deels) buiten. Zoals je van een Aqua Mundo mag verwachten wordt het water avontuur versterkt door de rijke aankleding van de omgeving.

Golfslagbad in het subtropisch zwembad in Center Parcs

Golfslagbad Aqua Mundo Center Parcs

Binnen zwemmen met het idee dat je in de zee bent? Dat kan alleen in een golfslagbad. Door de constante watertemperatuur van 29°C krijg jij het niet snel koud. Het subtropisch zwemparadijs is zeer rijkelijk aangekleed met tropisch planten en vrolijke kleuren.

Water Playhouse voor kinderen in Aqua Mundo

Water Playhouse Center Parcs

Wie wil er niet lekker spelen in en met het water? Speciaal daarvoor heeft Center Parcs verschillende Aqua Mundo’s uitgerust met een ‘Water Playhouse’. Hierin zijn verschillende waterobstakels opgenomen die je moet trotseren om de uitgang te bereiken. Je krijgt onder meer te maken met watervallen, glijbanen, waterkanonnen en een mega emmer met maar liefst 900 liter water. Dit alles zorgt ervoor dat jij eindeloos speelplezier zult beleven.

Glijbanen voor jong en oud

Zwembaden met glijbanen Aqua Mundo

Het Aqua Mundo van Center Parcs heeft naast de mooie zwembaden ook mooie glijbanen. Deze kunnen erg snel gaan, maar er zijn ook langzame glijbanen waar je met een band doorheen gaat. Zo heb je bijvoorbeeld in Aqua Mundo De Eemhof de Turbo Twister. Deze glijbaan heeft een lengte van 154 meter. Absoluut een aanrader.

Buitenzwembad in alle Aqua Mundo’s

Buitenzwembad Center Parcs

Alle zwembaden van Center Parcs zijn voorzien van een verwarmd buitenzwembad. Hoe het er buiten precies uitziet kan per vakantiepark verschillen. Zo heb je bij de één een grote wildwaterbaan terwijl de ander meer ruimte heeft om te zonnen in het water.

Nieuw: Koraalbaden bij Center Parcs

Koraalbaden Aqua Mundo Center Parcs

Elke Aqua Mundo heeft een eigen thema. Zo kom je bij de Kempervennen een Aqua Mundo tegen waar je kunt zwemmen en snorkelen. Onderwater waan je jezelf in een compleet andere wereld. Je zult hier vissen zien samen met een prachtig koraal. Als je goed kijkt kun je zelfs een haaien spotten!

Spa en Wellness, ontspannen in het subtropisch zwemparadijs

Naast het zwemmen in de Aqua Mundo kun je op verschillende parken ook genieten van een spa met wellness. Daarbij kan een ontspannende massage natuurlijk niet ontbreken.

Voor jong en oud is er altijd voldoende activiteiten te doen. De laatste jaren investeert Center Parcs veel in de parken. Zo worden er regelmatig renovaties gedaan aan de cottages en wordt meer luxe de standaard. Ook de activiteiten en belevenissen worden regelmatig tegen het licht gehouden en daar waar nodig aangepast.

De 6 zekerheden van Center Parcs

Center Parcs heeft een aantal voordelen waardoor het een geliefde plek is om een weekendje of weekje weg te boeken. Zo zijn de onderstaande activiteiten altijd inbegrepen in de prijs:

 • Cottages in de mooiste natuur, compleet ingericht en met veel privacy.
 • Onbeperkt naar de Aqua Mundo, het enige echte subtropische zwemparadijs.
 • Allerlei gratis activiteiten, voor iedereen.
 • Zomer of winter, binnen of buiten: het hele jaar door vakantieplezier.
 • Jouw vakantie, jouw wensen. Volop keuze zoals jij het wilt.
 • Geniet van het gemak. Van aankomst tot eindschoonmaak.