Subtropische zwembaden aan zee

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Een subtropisch zwembad aan zee is een zwemparadijs met veel groen, warme temperatuur (zowel het water als de omgeving), glijbanen, wildwaterbanen of een golfslagbad. Het voordeel van een subtropisch zwembad aan zee is dat je ook naar het strand kunt gaan. Waar liggen de subtropische zwembaden aan de kust? In onderstaand overzicht zie je welke subtropische zwembaden aan zee liggen.

 

De mooiste subtropische zwembaden aan zee:

Subtropisch zwembad Port Zélande collage

Aqua Mundo Port Zélande

Het subtropisch zwembad aan het Grevelingenmeer heeft een enorm Water Playhouse voor eindeloze wateravonturen. Voor je adrenalinekick zoef je door de Turbo Tunnel of door de wildwaterbaan.

Subtropisch zwembad Park Zandvoort collage

Aqua Mundo Park Zandvoort

Heb jij wel eens een film gekeken in een zwembad? Hier kan dat! Ook zijn er gave glijbanen, een golfslagbad, een buitenbad en zijn er bubbelbaden. Geschikt voor het hele gezin.

Subtropisch zwembad De Haan collage

Aqua Mundo Park De Haan

Een subtropisch zwembad aan de kust van België. Het hele gezin kan hier heerlijk zwemmen maar ook genieten van de Belgische cultuur. Het is dichtbij de Nederlandse grens waardoor je dit subtropische zwembad aan zee vrij snel kunt bereiken. Ook zeer geschikt voor een (lang) weekendje weg.

Subtropisch-zwembad-Nordseekuste-collage

Aqua Mundo Nordseeküste

Een erg mooi zwemparadijs aan de kust van Duitsland. Woon je in het noorden of oosten van Nederland? Dan is dit zwembad op enkele uren rijden te bereiken. De Duitse cultuur kun je prima combineren met een dagje zwemmen in dit heerlijke subtropische zwemparadijs.

 

Subtropisch zwembad aan zee

In Nederland zijn er twee subtropische zwembaden die direct aan zee liggen. Deze bevinden zich beide op een vakantiepark van Center Parcs. Zowel Park Zandvoort als het in Zuid Holland gelegen Port Zélande beschikken over een mooi subtropisch zwemparadijs.

In België is er ook één subtropisch zwembad aan zee. Deze is eveneens van Center Parcs en heet Park De Haan. Dit vakantiepark bevindt zich in de provincie West-Vlaanderen en ligt aan zee en vlakbij de bekende badplaats Oostende.

Een subtropisch zwembad aan zee/ aan de kust is een absolute aanrader voor wie van zwemmen en het strand houdt.

Subtropisch zwembad kust

Een subtropisch zwembad aan de kust is de ideale mix van een zwembad en een strand. Als je gek bent op beide en niet wilt kiezen dan is dit je perfecte (vakantie) bestemming. In Nederland, maar ook in België en Duitsland zijn er subtropisch zwembaden aan de kust. Net over de grens kun je deze vinden. Een mooi Duits subtropisch zwembad aan de kust is het Park Nordseeküste. Hemelsbreed nog geen 80 km over de grens bij de provincie Groningen. Een zwemparadijs aan de kust is erg populair bij gezinnen. Je kunt een dagje strand afwisselen met een dagje of middagje subtropisch zwemmen.