Subtropisch zwembad Het Vennenbos

Tot 10 personen
– 11 verschillende bungalows
– Mindervaliden bungalows
– Luxe bungalows
Bekijk alle bungalows >>
Aqua Mundo
– Golfslagbad
– Wild Wave super slide
– Openluchtzwembad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Schouwberg 7
5527JH Hapert
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

 

Lekker spetteren, roetsjen, plonzen en bubbelen in het Subtropisch Waterparadijs van Landal Het Vennenbos! Heerlijk deinen op de golven in het Golfslagbad, ontspannen bubbelen in de Hot-Whirlpools, een tochtje op de Lazy River of spetteren in het Sproedelbad; het kan allemaal.

Subtropisch zwembad Het Vennenbos

Op zoek naar meer actie? Ga dan eens van de `Black Hole` glijbaan met sterrenhemel en signal lights! Toe aan wat ontspanning? U kunt heerlijk relaxen in onze Infraroodsauna, een kleurtje krijgen onder het Solarium of de X-Clusive Snelbruiner of lekker tot rust komen in het Kruidenbad.
Speciaal voor de allerkleinste gasten is er een Kids Junglebad en KinderDoebad. Reserveren is verplicht!

Activiteiten in het subtropisch zwembad

Na het zwemmen is de tijd om de Park Plaza van Landal Het Vennenbos te ontdekken! De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het gratis toegankelijke Indoor Puk & Pelle Speelpaleis en misschien lopen ze Bolle de Beer wel tegen het lijf! Ontmoet Puk & Pelle tijdens hun theatershow en wat dacht u van een ronde Midgetgolven of uurtje bowlen? Landal Het Vennenbos beschikt over twee speciale kinderbowlingbanen.

Nog steeds niet uitgespeeld? Laat zien wat je kan op de Sports Arena en misschien wordt je wel ontdekt als de nieuwe Messi! Helemaal leuk is het om het park te ontdekken met een Familyfiets of vanaf het water met een Waterfiets. Als je een echt avontuur wilt beleven, ga dan eens op zoek met de speurtocht van Puk & Pelle! Wist je trouwens dat je een geweldig kinderfeestje kunt vieren op Landal Het Vennenbos?

Waar ligt subtropisch zwembad Het Vennenbos?

Adres: Subtropisch zwembad Het Vennenbos
Schouwberg 7
5527JH Hapert
Telefoon: 0497 – 389393/350
Website: Bekijk zwembad