Subtropisch zwembad Aqua Mundo Park Zandvoort

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 18 personen
– Beach Chilla cottage
– Wellness suites
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Bioscoop in het water
– Wildwaterbaan
– 25 meter bad
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

Direct aan de kust ligt Center Parcs Zandvoort. Hier kun je uitwaaien aan het Noordzeestrand of voor even toerist spelen de grote stad. Het subtropisch zwembad is van allerlei activiteiten voorzien en je kunt er heerlijk zwemmen en spelen. Bij slecht weer kun je ook binnen spelen in de grote Beach Factory, gelegen vlakbij het Aqua Mundo. Het Aqua Mundo Park Zandvoort heeft volop ruimte voor jong en oud.

Subtropisch zwembad Park Zandvoort

Het subtropisch zwembad Park Zandvoort is één van de weinige subtropische zwembaden die direct aan zee is gelegen. Voor jong en oud kun je hier veel plezier beleven. Zowel binnen als buiten kun je genieten van het subtropisch zwemparadijs. Voor kinderen is er een apart gedeelte zodat zij veilig kunnen spelen. Het subtropisch zwembad Park Zandvoort is daardoor geschikt voor het hele gezin.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Er is van alles te beleven in dit heerlijke subtropisch zwemparadijs. Wat dacht je van de wellness of van de unieke bioscoop in het water? Naast het bubbelen in een bubbelbad kun je ook baantjes trekken in het 25 meter bad. Alles is lekker warm verwarmd zodat jij het niet koud krijgt. De wildwaterbaan zorgt voor spanning en sensatie waardoor het subtropisch zwembad Park Zandvoort gezien kan worden als een echt subtropisch zwemparadijs.

Waar ligt subtropisch zwembad Park Zandvoort?

Adres: Subtropisch zwembad Park Zandvoort
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort
Telefoon: 0235 72 00 00
Website: Bekijk zwembad