Subtropisch zwembad Aqua Mundo De Eemhof

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Cottages tot 12 personen
– Waterfront suites
– Premium cottage
– VIP cottage
Bekijk alle cottages >>
Aqua Mundo
– Turbo Twister
– DUO-Racer
– Flowrider
Bekijk het zwembad >>
Handig om te weten
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde
Bekijk de website >>
Bekijk het subtropische zwembad >>

 

De ideale locatie voor een dagje zwemmen, een gezellig familiefeestje of een personeelsuitje!
Lekker shoppen op de Market Square, even uitblazen op een terrasje, samen spetteren in de Aqua Mundo of bowlen in de Action Factory? Het kan allemaal. Met diverse glijbanen en een prachtige wildwaterbaan is het een belevenis voor jong en oud.

Subtropisch zwembad De Eemhof

In het subtropisch zwembad De Eemhof waan je je in een compleet andere wereld. De wereld van een echt subtropisch zwemparadijs. Niet alleen de temperatuur is heerlijk, het water is dat ook. Je zult hier geen last van de kou ervaren. Race van de glijbanen, wildwaterbaan of geniet van het golfslagbad. Het subtropisch zwembad De Eemhof heeft alles in huis.

Activiteiten in het subtropisch zwemparadijs

Het subtropisch zwemparadijs De Eemhof, ook wel bekend als Aqua Mundo De Eemhof op het gelijknamige Center Parcs, is voorzien van allerlei activiteiten. Diverse glijbanen, wildwaterbanen, een hele gave Flowrider. Deze activiteiten zorgen ervoor dat jij je geen moment zult vervelen en snel weer terug wilt. Verblijf je op het vakantiepark? Dan kun je onbeperkt zwemmen. Het is dan ook erg populair bij familievakanties en met het gezin als een weekendje weg.

Waar ligt subtropisch zwembad De Eemhof?

Adres: Subtropisch zwembad De Eemhof
Slingerweg 1
3896LD Zeewolde
Telefoon: 036 – 522 91 00
Website: Bekijk zwembad