Tikibad (Duinrell)

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Wie denkt dat het Tikibad een tropisch zwembad is met een paar glijbanen heeft het helemaal mis. Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux en heeft maar liefst elf unieke glijbanen. En dat is nog niet alles!

Iedereen beleeft volop plezier in de vele glijbanen en waanzinnige waterattracties. Zoef met z’n tweeën op een band door de Moonlight en Starfright of schiet met volle vaart naar beneden en draai zoveel mogelijk rondjes in de Cycloon. Voor de waaghalzen is de Tyfoon een echte uitdaging. Hierbij zijn zelf g-krachten voelbaar. Of stort 7 meter naar beneden in de X-stream, waarbij er een luik onder je voeten vandaan draait. Wie het iets rustiger aan wil doen stapt in de Super Slide of Family Slide.

De allerkleinsten spetteren er vrolijk op los in het kinderbadje met miniglijbanen. Even bijkomen van alle glijbaanavonturen kan in het golfslagbad, in de bruisende Hotwhirlpools of al dobberend op de Lazy River.

Adres: Tikibad (Duinrell)
Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Telefoon: 070 – 515 52 55
Website: http://www.duinrell.nl