2 nieuwe glijbanen in De Kempervennen

Wat zijn de mooiste zwembaden van Nederland? De mooiste subtropische zwembaden met glijbanen kan je hiernaast bekijken. Zoek op provincie en ontdek de leukste zwembaden bij jou in de buurt. Glijbanen of een wildwaterbaan? Bekijk dan eens de subtropische zwembaden van Center Parcs en Landal.

Nieuwe glijbanen Kempervennen
In het voorjaar van 2022 staan twee nieuwe glijbanen op de planning bij Center Parcs De Kempervennen. De Aqua Racer en de Aqua Loop zijn twee prachtige glijbanen met lichteffecten en hoge snelheden. Het koraalbad in het subtropische Aqua Mundo is recent vernieuwd met kleurrijke vissen voor veel snorkelplezier.

De twee nieuwe glijbanen zijn onderdeel van een grote renovatie van Center Parcs De Kempervennen. Diverse cottages zullen worden vernieuwd en ook de grote indoor speeltuin krijgt een metamorfose met diverse nieuwe attracties.

Aqua Racer en Aqua Loop

Vanaf glijbaan de Aqua Racer ga je met een hoge snelheid naar beneden. Dit gaat in een grote luchtband samen met interactie en lichteffecten. De verschillende bochten maken de glijbaan een sensationele beleving. Hiervoor wil je graag opnieuw in de rij aansluiten om nog een keer naar beneden te racen.

Naast de Aqua Racer komt er nog een glijbaan naar Aqua Mundo De Kempervennen. De Aqua Loop gaat niet alleen hard omlaag, hij gaat ook weer omhoog! Met een paar scherpe bochten ga je vervolgens weer naar beneden richting het zwembad.

Vernieuwingen in De Kempervennen

Verschillende cottages krijgen een metamorfose en zullen volledig worden gemoderniseerd. Daarnaast kun je ook kiezen uit nieuwe cottages vol avontuur. De kinderen zullen hun ogen uitkijken in de jungle slaapkamer en de onderwater badkamer. In de speelkamer kunnen ze zich helemaal uitleven terwijl in de Arabische keuken een lekkere maaltijd wordt gemaakt.

Later dit jaar wordt de bekende Action Factory uitgebreid met diverse nieuwe attracties. Voor de jongere bezoekers komen er Mini-cars en Bumpers cars. Ook aan de tieners wordt gedacht. Voor hun komt er een vernieuwde sportarena en aparte speelhoek vol met de leukste spellen en automaten.

De bowlingbaan krijgt ook een update. De nieuwe kleurrijke verlichting zorgt voor de juiste sfeer en spanning.

Al deze vernieuwingen bij elkaar zorgen ervoor dat je hier niet alleen heerlijk subtropisch kunt zwemmen, je kunt er ook een dag, (mid)week of weekend genieten. Zoals Center Parcs zelf zegt ‘echt even samen’. Dat is hier dan ook volledig van toepassing.