Zwembaden Zwolle

Zwemmen in de gemeente Zwolle is een feestje. Er zijn diverse verschillende zwembaden in deze gemeente waaronder zwembad On Campus. Je hebt de keuze uit verschillende soorten zwembaden zoals binnen en buiten en ook een subtropische variant. Op deze pagina zie je meer informatie over de verschillende zwembaden die je in en rondom deze plaats kunt bezoeken.

Zwembaden in en rondom Zwolle

In On Campus heb je de mogelijkheid om te trainen in het mooie wedstrijdbad. Recreanten kunnen hier ook prima terecht om lekker baantjes te zwemmen in het recreatiebad of om gewoon heerlijk te ontspannen in het warme water. Dit bad wordt veel bezocht. Ook door mensen uit andere plaatsen van de provincie Overijssel.

Binnenzwembad

Er is ook een instructie bad aanwezig waar je kunt deelnemen aan verschillende lessen en watersporten en er is een therapie bad waar de temperatuur van het water een heerlijke 32 graden heeft. Je conditie of je spiermassa verbeteren doe je in de fitness van On Campus. Verder is er nog een klimmuur te bedwingen en als je trek krijgt kun je bij de bar een hapje en een drankje halen.

Buitenzwembad met duikplank

Wil je met warm zomers weer naar een zwembad in de gemeente Zwolle dan is Openluchtbad Zwolle een heerlijk zwembad om naartoe te gaan. Je kunt hier heerlijk banen zwemmen of je zoekt het vertier en de spanning op de diverse glijbanen en de duikplanken bij het zwembad.

Bij het Openluchtbad Zwolle worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd. Verder is er een leuk ondiep zwembadje voor de kleuters en de peuters en er is toezicht aanwezig.

Zwembad de Vrolijkheid is eveneens een fijn bad in de gemeente Zwolle. In zwembad de Vrolijkheid zijn twee wedstrijdbaden en als je geen banen wilt trekken dan is er een fijn recreatiebad met een apart peuter en kleuter bad waar diverse speel onderdelen zijn waar de kinderen zich mee kunnen vermaken.