Zwembaden Zoetermeer

Welke zwembaden zijn er in Zoetermeer te vinden? Wil je naar een buitenzwembad of toch liever een binnenzwembad? Wellicht gaat je voorkeur uit naar een heus subtropisch zwemparadijs. Op deze pagina kun je allerlei informatie vinden van de verschillende zwembaden die je in en rondom Zoetermeer kunt bezoeken.

Zwembaden Zoetermeer

Wil je een dagje zwemmen in de gemeente Zoetermeer (Zuid Holland) dan is één van de mogelijkheden om naar zweminstituut de Veur te gaan. In dit zwembad is de mogelijkheid om zwemlessen te volgen of als je de zwem diploma's al gehaald hebt om deel te nemen aan trimzwemmen.

Activiteiten binnenzwembaden

Deze lessen worden gegeven in het fijne instructie bad waarvan de vloer verstelbaar is. De diepte van het zwembad kan variëren van 40 cm tot en met 120 cm. Ook om te trainen kun je prima terecht in het 25 meterbad van zweminstituut de Veur.

Wil je kijken bij het zwembad dan kun je plaatsnemen op de aanwezige tribune. Waar je eveneens terecht kunt voor zwemlessen, trimzwemmen of banen zwemmen in een fijn 25 meterbad is zwembad de Driesprong in de gemeente Zoetermeer. Dit zwembad biedt dezelfde faciliteiten als zwembad de Veur eveneens in de gemeente Zoetermeer.

Buitenzwembaden

Wil je met mooi weer naar een buitenbad in de gemeente Zoetermeer bezoek dan in de zomermaanden Aquapark het Keerpunt. In dit heerlijke openlucht-en binnenzwembad is vermaak in de borrelnis of in de ontspannende whirlpool. Ook is er een stoombad en een Turks bad voor de nodige ontspanning.

Wildwaterbaan en meer plezier

Meer spanning vind je in het draaikolkbad of in de gave wildwater kreek. Voor de peuters en de kleuters is er een apart ondiep zwembad aanwezig. Bij het binnenbad is eveneens een ondiep gedeelte voor de kleinsten. Krijg je dorst of trek in iets lekkers te eten dan kun je terecht bij de bar en plaatsnemen bij de picknick tafels.