Zwembaden Zaanstad

Dagje zwemmen in de regio Zaanstad? Er zijn verschillende binnen en buitenzwembaden waar je dan heen kunt gaan. Op deze pagina zie je een overzicht van de best beoordeelde en meest bezochte zwembaden in de Zaanstad.

Binnen en buitenzwembaden in Zaanstad

Zwembad de Zaangolf heeft alles voor een heerlijke dag in een zwembad. Je kunt sowieso gratis parkeren bij het zwembad wat je niet kan beperken in de tijd die je er wilt blijven. Genieten kun je in het recreatie bad met stroomversnelling. Laat je meevoeren op een band door het heerlijke warme water of leef je uit op de andere speelmaterialen.

Ontspannen en genieten in het zwembad

Ontspannen kun je uitstekend in één van de twee whirlpools of in het warme stoombad. Ook is bij zwembad de Zaangolf in Zaanstad (provincie Noord Holland) een fijn therapiebad aanwezig. Meer actie is te vinden op de prachtige glijbaan of in het wedstrijd bad.

Zwembad met glijbaan in Zaanstad

Een gave glijbaan is ook te vinden in zwembad de Watering. Dit fijne zwembad is gelegen in Wormerveer in de gemeente Zaanstad. Je kunt hier prima vrijzwemmen maar over het algemeen is dit een zwembad waar verschillende groepslessen gegeven worden. Ook voor zwemles kun je hier goed terecht. Op bepaalde dagen worden er spelletjes in het water georganiseerd zoals een heuse stormbaan.

Ruimte voor het hele gezin

Ontspannen is mogelijk onder de zonnebank en als je iets wilt eten of drinken dan ben je welkom in de bar van het zwembad. Waar je ook terecht kunt voor diploma zwemmen is zwembad De Slag in Zaandam in de gemeente Zaanstad. Behalve zwemlessen worden hier ook andere groepslessen gegeven. Wil je alleen rustig baantjes trekken dan is dat ook mogelijk. Ben je minder valide dan kan je met behulp van de lift in het water gelaten worden.