Zwembaden Westland

Wil je binnen of buiten gaan zwemmen? In de regio Westland is het allebei mogelijk. Op deze pagina kun je de mooiste binnenzwembaden en buitenzwembaden bekijken. Wil je van de glijbaan of (hoge) duikplank? Het is in Westland allemaal mogelijk!

Binnen en buitenzwembaden Westland

De gemeente Westland in de provincie Zuid-Holland heeft diverse fijne zwembaden. Één van die zwembaden die onder andere veel bezoekers trekt uit de omgeving en daarbuiten is zwembad De Hoge Bomen in de gemeente Westland. Het zwembad ligt in de hoofdplaats Naaldwijk aan de Hoogwerf en is uitstekend te bereiken.

Binnenzwembaden

In het binnenbad kun je meedoen met verschillende groepslessen en kinderen kunnen hier onder andere zwemlessen volgen. Je conditie verbeteren doe je tijdens het lange banen zwemmen en ontspannen gaat uitstekend in de warme whirlpool.

Kinderfeestje in het zwembad

Kom je uit de buurt van Naaldwijk in de gemeente Westland en heb je even geen idee hoe je je kinderfeestje met je kind moet vieren houd dan voor de verandering eens een spetterend kinderfeestje in dit mooie zwembad. Sluit af met een glaasje drinken en een bakje friet wat bij de prijs inbegrepen is. Gegarandeerd dat het een top feest wordt.

Liever een subtropisch zwembad in de buurt bezoeken? Bekijk ze hier voor de gehele provincie.

Buitenzwembaden

Als het mooi weer is dan is het buiten zwembad geopend tijdens het hoogseizoen. Het buitenzwembad heeft een kleine glijbaan. De grote glijbaan bevindt zich in het binnenbad. In de omgeving van de gemeente Westland zijn behalve in Naaldwijk nog meer verschillende mooie zwembaden te bezoeken die diverse activiteiten organiseren.

Wil je weten welke zwembaden dat zijn dan moet je op deze pagina kijken. Kijk bij het buitenzwembad van te voren even op de site of het zwembad geopend is om teleurstelling te voorkomen.