Zwembaden Utrecht stad

Heb je zin om op een vrije dag alleen of met kinderen te gaan zwemmen en wil je een keer naar een zwembad in een andere gemeente gaan, overweeg dan eens om naar de gemeente Utrecht te gaan. In de gemeente Utrecht zijn diverse grote en minder grote zwembaden te vinden voor een hele dag waterpret.

Zwembaden in en rondom de stad Utrecht

Één van de zwembaden in de gemeente Utrecht is zwembad Den Hommel. In dit mooie zwembad kun je terecht om te trainen voor zwemwedstrijden in het wedstrijdbad maar ook om rustig recreatief te zwemmen.

Buitenzwembad in Utrecht

Onder de 5 zwembaden is behalve een wedstrijdbad en een recreatiebad ook een doelgroepenbad en een buitenbad aanwezig, wat natuurlijk heerlijk is met zonnig of warm weer. De kinderen vermaken zich uitstekend in het speelbad en op de 70 meter lange glijbaan.

Binnenzwembad

Ontspannen is mogelijk in de whirlpool en een zomers kleurtje kun je opdoen onder de zonnebank.  Zwembad Den Hommel leent zich ook uitstekend voor kinderfeestjes. Onder water is verlichting aangebracht wat heel leuk is tijdens het disco zwemmen. Zwembad de Kwakel in Overvecht in de gemeente Utrecht heeft ook een zonnecentrum en 5 zwembaden net als zwembad Den Hommel. Tevens kun je hier gebruik maken van de fitness. Iets eten en drinken kan in het restaurant van zwembad Den Kwakel.

Zwembad met glijbaan

Tot slot is er ook het Laco Sportcentrum Utrechtse Heuvelrug. Hier is het mogelijk om behalve te zwemmen ook te fitnessen. Voor de kleinsten zijn er spannende glijbanen bij het zwembad.