Zwembaden Tilburg

In de gemeente Tilburg zijn diverse zwembaden die fantastisch zijn om op een (vrije) dag naar toe te gaan. Er zijn verschillende binnenzwembaden en buitenzwembaden waar het heerlijk vertoeven is.

Zwembaden in Tilburg

Zwemmen en ontspannen is in zwembad Reeshof in de wijk Reeshof in de gemeente Tilburg heerlijk. Het zwembad heeft twee 25 meter zwembaden waar je heerlijk lange banen kunt trekken. Relaxen is mogelijk in het Turkse stoombad of in één van de heerlijke kruidenbaden van zwembad Reeshof in de gemeente Tilburg (provincie Noord Brabant).

Familiezwemmen

De peuters en kleuters kunnen veilig spelen in het ondiepe bassin en de grotere kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de glijbaan of de duikplank in het zwembad. Met mooi weer is het genieten op de ligweide. Minder validen kunnen ook gebruik maken van het zwembad want er is een tillift aanwezig.

Buitenzwembaden en glijbanen

Behalve zwembad Reeshof ligt in de gemeente Tilburg ook recreatiebad Stappegoor. In het weekend is het gezellig om hier met de hele familie te gaan zwemmen. Ga de uitdaging met je familie aan om van de spectaculaire interactieve glijbaan de "Coral Splash" te gaan. Deze geweldige glijbaan in het zwembad is geweldig omdat er effecten zijn met lichten, kleuren en geluid. Één keer per maand wordt er discozwemmen georganiseerd voor de jeugd.

Ontspannen is mogelijk onder de zonnebank. In de zomer is het fijn om in het buitenbad te zwemmen en te zonnen op de mooie ligweide. In Tilburg kun je ook terecht bij Sportcomplex Drieburcht. Actief banen zwemmen kan in het 25 meterbad. Verder is er een recreatiebad waar op bepaalde tijden speel attributen in gelegd worden en er is een glijbaan aanwezig.