Zwembaden Spijkenisse

Het Rivièrabad in Spijkenisse in de gemeente Nissewaard is een heerlijk zwembad met een luxe uitstraling. Het is geen rechttoe rechtaan zwembad maar het heeft mooie speelse bochten en nissen. In het zwembad bevindt zich een geweldige glijbaan waar vooral de jeugd zich uitstekend op vermaakt. Heb je kleine kinderen dan kun je ook prima op een vrije dag naar dit zwembad in de gemeente Nissewaard. Er zijn namelijk een paar ondiepe peuter en kleuter badjes waar ze veilig kunnen spelen.

Zwembaden Spijkenisse

Heb je een baby dan is dat ook geen probleem. Je kunt met je baby vrij gaan zwemmen of je geeft je op voor het baby zwemmen. Voor de oudere kinderen wordt regelmatig disco zwemmen georganiseerd compleet met disco verlichting.

Binnenzwembaden

In het doelgroepen bad kun je banen zwemmen en hier wordt ook zwemles aan de kinderen gegeven. Het Rivièra bad in de gemeente Nissewaard in Spijkenisse is het enige zwembad. Andere fijne zwembaden vind je in de nabije omgeving van de gemeente Nissewaard. Op rij afstand kun je bijvoorbeeld naar zwembad Albrandswaard.

Buitenzwembaden in Spijkenisse

Dit zwembad in Poortugaal is vooral geschikt voor zwemlessen voor de kinderen en voor recreatief zwemmen net als zwembad Poelmeer in Oegstgeest. Zwembad Poelmeer is uitgebreider dan zwembad Albrandswaard en heeft een mooie glijbaan. Dus ben je op zoek naar een leuk zwembad in de gemeente Nissewaard dan kun je onder andere prima terecht in Spijkenisse, Poortugaal en Oegstgeest.