Zwembaden Sittard-Geleen

De gemeente Sittard-Geleen ligt in de provincie Limburg. Een hele gezellige en mooie omgeving met veel groene en heuvelachtige landschappen. Veel mensen bezoeken het mooie Limburg om te winkelen, te fietsen of te wandelen. Wat ook erg leuk is om te doen in de gemeente Sittard-Geleen is zwemmen.

Zwembaden Sittard-Geleen

Een mooi en goed zwembad in de gemeente Sittard-Geleen is Laco Glanerbrook. Laco Glanerbrook is een sport- en recreatie centrum waar je terecht kunt om te fitnessen, schaatsen en te zwemmen.

Binnenzwembad met activiteiten

Kom je uit de omgeving van Sittard-Geleen dan is het mogelijk om de kinderen bij Laco Glanerbrook hun zwemdiploma' s te laten halen. Zijn ze nog een stuk kleiner geef je dan op voor het knuffelzwemmen. De peuters raken zo al lekker vertrouwd met het zwemwater. Natuurlijk is het ook mogelijk om in dit zwembad recreatief te zwemmen.

Buitenzwembad Sittard-Geleen

In de zomermaanden is het verwarmde buiten zwembad van Laco Glanerbrook geopend. In dit buitenzwembad kun je heerlijk vrij zwemmen en glijden van de water glijbaan. Relaxen is mogelijk op de ligweide bij het mooie zwembad. Kijk voordat je van plan bent om naar het buitenbad te gaan eerst even op de website van Laco Glanerbrook of deze geopend is als je aan het weer twijfelt. Heb je nog tijd en zin over en vind je het leuk om te schaatsen dan is je toegangsbewijs van het zwembad ook geldig op de schaatsbaan die in hetzelfde complex zit.