Zwembaden Schiedam

De plaats Schiedam heeft verschillende mooie zwembaden. Wil je binnen of buiten zwemmen? De verschillende binnenzwembaden en buitenzwembaden bieden er volop ruimte voor. Liever subtropisch? Met de auto kun je ook binnen een korte reistijd heerlijk zwemmen in een subtropisch zwembad met glijbanen, sauna, wellness en nog veel meer.

Zwembaden Schiedam

Sport-en recreatie bad Groenoord is een prachtig zwembad om naar toe te gaan voor een heerlijk dagje zwemmen. Sport-en recreatie bad Groenoord ligt in de gemeente Schiedam in de provincie Zuid Holland en is onderdeel van opti sport. Dit betekend gelijk dat er veel georganiseerd wordt voor de bezoekers van dit fijne zwembad. Veel bezoekers komen uit de omgeving van de gemeente Schiedam maar ook bezoekers van buiten deze gemeente weten dit zwembad te vinden.

Binnenzwembad met activiteiten

Je kunt er terecht voor diverse sportieve lessen zoals aqua joggen en aquarobics. Senioren blijven fit met aquavitaal of aquatrimmen. De kleinsten halen hier hun zwemdiploma's. Recreatief zwemmen in zwembad Groenoord is ook een genot. Het water is heerlijk warm en bij het zwembad is een spannende glijbaan voor de jeugd. Wat ook gaaf is voor de jeugd uit de omgeving van de gemeente Schiedam is het disco zwemmen en de kinderfeestjes. Vermaak je in het water en sluit af met een glas limonade en een bakje patat.

Buitenzwembaden

Een ander zwembad van Optisport in de gemeente Schiedam is zwembad Zuid. In dit zwembad kun je ook heerlijk banen zwemmen en diverse aquasporten volgen. Zwembad Zuid opent in de zomermaanden haar openlucht zwembad. Hier is het heerlijk relaxen in het verwarmde water of op de bijbehorende ligweide. De kinderen leven zich uit op het grote lucht springkussen. Dus wil je een keer naar een zwembad in een andere gemeente dan zijn in de gemeente Schiedam sowieso twee heerlijke zwembaden waar je naartoe kunt gaan. Voor andere zwembaden in de gemeente Schiedam moet je op deze pagina kijken.