Zwembaden Rotterdam

In de Gemeente Rotterdam hoef je niet ver te zoeken om een heerlijk zwembad te vinden waar je je een dag alleen of samen met kinderen kunt vermaken. In de gemeente Rotterdam zijn maar liefst 15 zwembaden, dus er zit er vast één bij die bevalt. Het maakt daarbij niet uit of je op zoek bent naar een binnenzwembad of een zonnig buitenzwembad. Keuze genoeg.

Zwembaden Rotterdam

Zo is onder andere zwembad Charlois in de gemeente Rotterdam (Zuid Holland) heerlijk voor een dag waterpret. In het recreatieve zwembad is het fijn zwemmen in het warme water.

Glijbanen voor kinderen

Er is een apart ondiep gedeelte voor de peuters en de kleuters en er is voor een beetje spanning een veilige glijbaan. Ontspannen kan in de warme whirlpool die in Charlois aanwezig is.

Binnenzwembad en buitenzwembad

Met mooi weer is het ook leuk om naar het Sportfondsen Rotterdam-Noord te gaan. In dit zwembad in de gemeente Rotterdam vermaak je je in het binnenbad met glijbanen en een stoomcabine, maar hoe heerlijk is het niet om met een zonnetje te ontspannen op de ligweide buiten aan de rand van het buiten zwembad. Haal wat te drinken of te eten en hou een gezellige "picknick". Wil je ook in de winter genieten van een warm zwembad? Wellicht is een subtropisch zwemparadijs dan iets wat je moet bezoeken.

Combineren met wellness

Recreatie Centrum de Zevenkampse Ring is ook een populair locatie. Een dag in dit recreatie centrum vliegt echt voorbij. Er zijn diverse glijbanen en om te relaxen is er een stoomcabine en een heerlijk warme whirlpool. De peuters en kleuters spetteren in hun eigen zwembad of ze vermaken zich kostelijk in de waterspeeltuin.