Zwembaden Roosendaal

De provincie Noord-Brabant is een hele gezellige provincie. Je vindt er de bekende Brabantse gezelligheid, je kunt er heerlijk eten én je kunt er lekker zwemmen. De zwembaden in Roosendaal zijn geschikt voor het hele jaar. Zo zijn er mooie (subtropische) binnenzwembaden maar ook zonnige buitenzwembaden te bezoeken.

Zwembaden Roosendaal

In de gemeente Roosendaal kun je onder andere naar zwembad De Stok gaan. In dit mooie zwembad is het heerlijk recreatief zwemmen maar als je lessen wilt volgen dan ben je in zwembad De Stok ook op het juiste adres.

Binnenzwembad voor zwemles en vrij zwemmen

Kinderen zijn welkom om hun A,B en C diploma's te halen en ouderen houden hun conditie op peil met aquafit lessen. Heb je reuma dan zijn in het doelgroepen bad speciale uurtjes vrijgehouden om op therapeutische basis te bewegen.

Buitenzwembad

Behalve een binnen zwembad is er ook een heerlijk buiten zwembad die in de zomermaanden geopend is. Het speelbassin buiten bestaat uit vier baden die allemaal een verschillende waterdiepte hebben. In het familie bad van zwembad De Stok in de gemeente Roosendaal komen in de zomer veel gezinnen uit de omgeving maar ook bezoekers van buiten de gemeente Roosendaal weten dit fijne zwembad te vinden.

Glijbanen

Het familie bad heeft een diepte van 1.35 meter en heeft een geweldige glijbaan waar je met z'n allen met een grote snelheid af kunt gaan. Verder is er een wedstrijd bad om lange banen te trekken. De kleintjes spelen veilig in het ondiepe peuter en kleuter badje. Ontspannen kun je prima op de mooie en grote ligweide die bij het buiten zwembad aanwezig is. Al met al dus is zwembad De Stok in de gemeente Roosendaal een uitstekend bad om alleen of met het hele gezin naartoe te gaan. Andere zwembaden in de omgeving van de gemeente Roosendaal vind je op deze pagina.