Zwembaden Purmerend

In het westen in de provincie Noord-Holland kun je heerlijk zwemmen in de gemeente Purmerend. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende binnenzwembaden en buitenzwembaden. Zoek je ook mooi subtropisch zwembad? Er is er vast en zeker ééntje in de omgeving te vinden.

Zwembaden Purmerend

In de gemeente Purmerend ligt het Leeghwaterbad. In het Leeghwaterbad is voor iedere leeftijd wel een activiteit waar je aan mee kunt doen. Wil je bijvoorbeeld je conditie verbeteren geef je dan op voor het aquajoggen, conditie zwemmen of ga banen zwemmen in het wedstrijd bad.

Binnenzwembad met activiteiten

Ook kinderen kunnen meedoen met diverse aquasporten en zwemlessen volgen.  Eens in de zoveel tijd wordt in zwembad Leeghwaterbad in de gemeente Purmerend  ook aquadisco georganiseerd. In het Leeghwaterbad is ook aan de senioren gedacht.

Elke leeftijdsgroep

Senioren kunnen meedoen doen met water gymnastiek om de spieren lekker soepel en beweeglijk te krijgen en te houden. Uiteraard hoef je niet perse mee te doen met een georganiseerde water activiteit maar kun je in dit zwembad in de gemeente Purmerend ook prima terecht om alleen maar recreatief te zwemmen. Er zijn namelijk vier zwembaden aanwezig en er is altijd wel een zwembad beschikbaar daarvoor.

Buiten zwemmen en recreëren

Wat ook erg leuk is om te doen is je zwemuurtjes te combineren. Zo ligt de gemeente Purmerend op een korte afstand van Volendam. Bezoek het altijd gezellige Volendam en sluit af met een duik in het mooie zwembad van het Leeghwaterbad. Eerst zwemmen en dan een nabij gelegen plaats bezoeken is natuurlijk ook een optie.