Zwembaden Meierijstad

De gemeente Meierijstad. Wie er nog nooit van gehoord heeft, deze gemeente bestaat uit de plaatsen Veghel, St. Oedenrode en Schijndel. In de gemeente zijn meerdere mooie zwembaden waar je heerlijk recreatief kunt zwemmen of terecht kunt voor aquasporten en zwemles. Bekijk hieronder de verschillende binnenzwembaden en buitenzwembaden.

Zwembaden Meierijstad

Het eerste zwembad ligt in de plaats Schijndel. Zwembad de Molen Hey is een modern zwembad waar je heerlijk banen kunt zwemmen in het 25 meterbad en waar kinderen al hun zwemdiploma's kunnen halen. Ook volwassenen kunnen in zwembad de Molen Hey terecht voor diverse lessen. Uiteraard ontbreekt hier ook niet het disco zwemmen voor de jeugd uit de gemeente Meierijstad.

Binnenzwembaden

Een ander fijn zwembad waar je naartoe kunt gaan is zwembad de Neul. Zwembad de Neul ligt in St Oedenrode. Je kunt hier recreatief zwemmen of banen zwemmen. Zwemles wordt hier aan de kinderen uit de omgeving van de gemeente Meierijstad gegeven.

Buitenzwembaden

Ben je op zoek naar een heerlijk openlucht zwembad dan kun je naar Veghel gaan. In deze plaats in de gemeente Meierijstad ligt Laco buitenbad Veghel. Behalve een mooi binnenbad is met mooi weer een bezoek aan het buitenbad zeker de moeite waard. Doe mee met aquajoggen of aquafit. Wil je alleen recreatief zwemmen dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Zwemmen combineren met...

Leuk in zwembad Laco is dat je het kunt combineren met een bezoek aan het fitness centrum van Laco. Genoeg keuze dus uit zwembaden in de gemeente Meierijstad. Ben je benieuwd welke zwembaden er nog meer zijn in de omgeving van deze gemeente kijk dan hier.