Zwembaden Maastricht

Maastricht is een heerlijke plaats om naartoe te gaan. Je kunt hier ook verschillende zwembaden vinden. De diversiteit aan binnenzwembaden en buitenzwembaden is goed gevarieerd. In de plaats en in de omgeving zijn verschillende mooie zwembaden te vinden.

Zwembaden in Maastricht

Woon je in de omgeving van Maastricht of ben je van plan om er een dag of een weekend naartoe te gaan dan is het ook erg leuk en gezellig om een paar uurtjes naar een zwembad te gaan. In Limburg zijn verschillende zwembaden te vinden. Rondom de hoofdstad bevinden zich de meeste bij elkaar.

Binnen en buitenzwembaden

In de gemeente Maastricht is bijvoorbeeld het Geusseltbad heerlijk om naartoe te gaan. Het Geusseltbad biedt een grote diversiteit aan zwembaden. Er zijn er maar liefst vijf! Het recreatiebad is bijvoorbeeld fijn om te ontspannen. Je kunt je laten meevoeren met de stroomversnelling of je ontspant op de borrelbanken die voelen als een krachtig bubbelbad.

Zwembaden met glijbanen

Met de hele familie van de grote familieglijbaan garandeert een hoop waterpret. Van de hoge duikplank kun je in het combibad waar tevens groepslessen gegeven worden. Ben je in de zomer in de gemeente Maastricht dan is het heerlijk om op een mooie warme dag naar het buiten zwembad van het Geusseltbad te gaan.

Buitenzwembaden in en rondom Maastricht

Op de mooi aangelegde zonneweide is het heerlijk zonnen of zoek een plekje in de schaduw of op het gezellige terras als het je te warm wordt. Twijfel je in verband met het weer of het buitenbad van Het Geusseltbad wel geopend is raadpleeg dan voordat je  de picknick mand inpakt eerst de website of deze geopend of gesloten is. Meer zwembaden in de gemeente Maastricht en omstreken vind je hier.