Zwembaden Lelystad

Als je gemeente Lelystad in de provincie Flevoland hoort dan denk je waarschijnlijk direct aan Bataviastad of aan Walibi Holland in de plaats Biddinghuizen. Heel leuk om naartoe te gaan maar wist je dat er ook diverse zwembaden in de gemeente Lelystad zijn die de moeite waard zijn om eens naartoe te gaan? Meer daarover lees je op deze pagina.

Zwembaden Lelystad

Zo is sportcentrum De Koploper een mooi centrum die sporten en zwemmen combineert. Je kunt beiden doen in zwembad De Koploper maar alleen een dagje zwemmen is ook een mogelijkheid. In dit multi functionele zwembad in de gemeente Lelystad is het mogelijk om deel te nemen aan groepslessen zoals zwangerschaps zwemmen en dameszwemmen.

Binnenzwembad met activiteiten

Ben je iets ouder dan is de senioren fit leuk om aan mee te doen. Je bent gezellig onder leeftijdsgenoten en je werkt tegelijk aan je conditie. Ben je minder valide dan is dat geen probleem. Je zwemt er altijd onder begeleiding. Reuma patiënten hebben veel baat bij zwemmen in het warme water. Veel kinderen uit de omgeving hebben in zwembad De Koploper al hun zwemdiploma's gehaald. Zwembad De Koploper is een uitstekend zwembad in Lelystad om fijn een dag alleen of met het gezin te zwemmen of te combineren met het sporten.

Buitenzwembaden

Combineren met een paar uurtjes winkelen kan ook want je aankopen kun je veilig opbergen in een kluisje bij het zwembad. Er zijn in de omgeving van de gemeente Lelystad meer mooie zwembaden die een bezoek waard zijn. Rivièra beach in Biddinghuizen of het Bosbad in Emmeloord zijn tevens heerlijke zwembaden.