Zwembaden Leiden

Zwemmen in een andere gemeente dan in de gemeente waar je woont is altijd leuk. De omgeving is anders en de zwembaden eveneens. Neem nou Leiden. Leiden is behalve een ontzettend leuke gemeente om te winkelen ook leuk om naartoe te gaan om te zwemmen. Bekijk op deze pagina de verschillende binnenzwembaden en buitenzwembaden.

Zwembaden in Leiden

Ga alleen of met kinderen naar een zwembad of combineer het met een dagje winkelen of een hotel overnachting. Een fijn zwembad in de gemeente Leiden is bijvoorbeeld sportcomplex De Zijl. Hier kun je terecht om recreatief te zwemmen of om lange banen te trekken.

Zwembad voor kinderen

De kinderen vermaken zich in het veilige ondiepe kinderbad of samen met jou in het lekker warme bubbelbad bij het zwembad. Kinderen vinden het ook geweldig om onder de waterspuit in het zwembad te spelen. Ook een bekend zwembad in de gemeente Leiden is het Vijf Meibad. De meeste kinderen halen hier hun zwem diploma's of hebben hier zwemles gehad. Het zwembad is niet al te groot.

Binnenzwembaden en buitenzwembaden

Wil je naar een ander zwembad dan kun je terecht net buiten de stad. In Leiderdorp is ook een heerlijk zwembad of zoek een mooi zwembad in Den Haag. Hier zijn namelijk veel zwembaden te vinden. Ook in Delft zijn een aantal heerlijke zwembaden waar je naartoe kunt gaan mocht jouw zwembad er niet bijzitten in deze gemeente. Ook een geweldig subtropisch zwembad waar je gebruik kunt maken van een whirlpool, sauna en glijbanen zijn op rij afstand van de gemeente Leiden te bezoeken.